İstanbul’da cenaze sahipleri alternatif çözüm arıyor! İBB’de ‘peygamberimiz Apo’ diyen gassal skandalı…

Terör örgütü PKK/KCK yapılanması Din Alimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği DİAYDER mensuplarının İBB'de gassal olarak işe alındığının ortaya çıkması İstanbullu cenaze sahiplerini tedirgin etti. Pek çok İstanbullu, cenaze işlemleri için AK Partili ilçe belediyelerinden yardım talebinde bulundu.

featured

PKK terör örgütü elebaşı Apo’nun talimatıyla kurulan DİAYDER, Kürt nüfusun yoğun olarak yaşadığı bölgelerde İslamiyet’in kurallarını Apo’nun talimatları ile değiştirmek için faaliyet gösteriyordu. Cuma namazlarının camilerde değil çadırlarda, DİAYDER üyesi sapkın imamların arkasında kılınmasını isteyen Öcalan, kendisini yeni bir dinin yayıcısı olarak tanımlamıştı.

“NAMAZ BİR TİYATRODUR”

DİAYDER tarafından ‘peygamber ve yarı tanrı” vasıflarını taşıdığı iddia edilen terör örgütü lideri Öcalan, kitaplarında “Lise döneminde büyük felsefi bunalım yaşadım. Tanrı ile savaş verdim ve bu savaştan başarı ile çıktıktan sonra yarı Tanrı oldum” ifadelerini kullanmıştı.

Öcalan, 1992’de Yalçın Küçük’e verdiği röportajda ” PKK’nın çıkışıyla İslamiyet’i karşılaştırıyorum… Peygamber gibi konuşmak, peygamber gibi hitap etmek, nazarımda çok değerlidir. Kaldı ki peygamberce olmak niye kötü olsun!” açıklamasını yapmıştı.

Kendisini Hz Muhaammed ile de kıyaslayan Öcalan,  M. Ali Birand ile 1992’de yaptığı röportajda ise ‘yurtdışına çıkışımı peygamberin Mekke’deki sıkışmış durumuna benzetirim” demişti.

NAMAZ İLE DALGA GEÇEN PKK’LILAR

Terör örgütü liderinin AİHM’e verilmek üzere hazırlanan ‘Sümer Rahip Devletinden Halk Cumhuriyetine Doğru” isimli savunmasında ise Öcalan “Namaz genel anlamda bir tiyatro olarak kabul edilebilir” diye başlayan ifadeler kullanmış ve hemen sonrasında PKK’lı teröristlerin namazla dalga geçen videoları gündeme bomba gibi düşmüştü.

SÖZDE İMAMLARDAN ‘TÜRK ASKERİNİ ÖLDÜRMEK SEVAPTIR’ FETVASI

Muhafazakar Kürt halkının dini duygularını sömürmek ve Kürtleri İslamiyet’ten koparmak için kurulan PKK derneği DİAYDER’in sapkın imamları, Türk askeri öldürmenin sevap olduğuna dair sözde fetvalar yayınlamıştı.  Güvenlik güçlerinin yanı sıra Diyanet’e bağlı din adamları ve imamlar da DİAYDER fetvaları ile katledilmişti. PKK, 1992-1996 yılları arasında şehit ettiği 41 din görevlisinin DİAYDER’in hedef göstermesiyle katledildiği biliniyor.

İSTANBULLULARDA BÜYÜK KORKU

İçişleri Bakanlığının başlattığı özel teftiş ile ortaya çıkan İBB-DİAYDER işbirliği ise cenazesi olan İstanbulluları ürküttü. Zira, İBB’de gassal olarak işe başlatılan DİAYDER üyelerinin cenaze işlemlerinde İslami kurallara göre mi yoksa Apo’nun peygamberliğinde savundukları sapkın dinin kurallarına göre mi hareket ettikleri bilinmiyor.

Pek çok cenaze sahibi cenaze işlemleri için İBB yerine AK Partili belediyelere müracaat etmeye başladı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir