İstanbul’da başıboş köpek dehşeti! Yoldan geçen kadına saldırarak ağır yaraladı

Başıboş köpek sorunu büyüyerek devam ediyor. Ataşehir'de bir kadın evine yürüdüğü esnada başıboş şekilde dolaşan köpeğin saldırısına uğradı. Boynundan ve kafasından darbeler alan kadın ağır yaralı halde hastaneye kaldırılırken, saldırgan köpek belediye ekipleri tarafından götürüldü.

featured

Başıboş köpek sorunu giderek büyürken bir dehşet veren olay İstanbul Ataşehir’de yaşandı. İlçede bir işyerinin bekçi köpeği olduğu iddia edilen köpek, sokakta yürüyen kadına saldırdı. Köpeğin boynunu ve başını parçalaması sonucu ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

BAŞIBOŞ KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, Ataşehir Mimar Sinan Caddesi Bahçem Sokak üzerinde 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ataşehir’de bulunan Adalet Sitesi’nde ikamet ettiği öğrenilen kadın evine yürüdüğü esnada başıboş şekilde dolaşan köpeğin saldırısına uğradı. Kadını boğaz ve kafa kısmından yakalayan köpek dakikalarca ısırarak parçaladı. Yoldan geçen vatandaşlar, durumu fark etmeleri üzerine köpeği taş atarak kaçırdı. Boynundan ve kafasından ağır yaralanan kadın cadde üzerinden geçen ambulans ile hastaneye sevk edildi. Kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, saldırgan köpek belediye ekipleri tarafından götürüldü.

“YA SAVCI YA DA HAKİM EŞİ, DURUMU AĞIR”

Yaralı kadına ilk müdahaleyi yapan vatandaş Mesut Üreyir, “Aracımla buradan geçerken bir arkadaş benden yardım istedi. Köpek kadına saldırmıştı, aşağı indim köpeği kovaladık. Başka köpek gelince kadına saldıran köpek diğer köpeğe saldırdı. Biz de yaralı ablayı aldık. Ablanın durumu ağırdı, kafasını boynunu param parça etmişti, kanlar içerisindeydi. O an buradan ambulans geçiyordu. Onlar hemen müdahale yaptılar ama durumu ağır. Biz polislere haber verdik. Köpeğe taş atarak yan tarafa kapattık. Sahipleri gelip götürdü. Kadın da adalet sitesinde oturuyormuş, ya savcı ya da hakim eşi. Durumu ağır” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir