İstanbul Valiliği’nden kritik uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor

İstanbul Valiliği bugün saat 16.00'ya kadar kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, "Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece çevrelerinde sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

featured

Meteoroloji’den alınan hava durumu tahmin raporuna göre ,bugün saat 16.00’ya kadar İstanbul Avrupa yakasında kuvvetli yağışın etkili olması bekleniyor.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada da “Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece çevrelerinde sağanak yağışların yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor” denildi.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 SAATE DİKKAT

İstanbul için ilk uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden geldi. Uyarıda, “Önümüzdeki 4 saat içinde İstanbul Avrupa yakası, Tekirdağ’ın doğusu ve Kırklareli çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir