İstanbul Üniversitesi AUZEF vize sınavları başladı! AUZEF sınavlarına nasıl giriş yapılır? AUZEF giriş sayfası…

featured

2009 yılında uzaktan eğitimle başlayan eğitim faaliyetlerine 2011 yılında açıköğretim programlarını dahil eden İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde (AUZEF) bahar dönemi ara sınav (vize) dönemi 24 Nisan 2021 Cumartesi gününden itibaren online olarak başlıyor. Corona virüsü salgını nedeniyle sınav dönemi 12 güne dağıtılırken, bugün sınava girecek olan öğrenciler “”AUZEF online sınav giriş sayfası”na erişmek istiyor.

AUZEF online sınavlarına nasıl giriş yapılır?

İstanbul Üniversitesi (İÜ) AUZEF online sınav giriş ekranı ve vize sınav tarihlerine ilişkin merak edilen tüm detaylar şöyle;

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu detaylar yer alıyor;

Değerli Öğrencilerimiz, küresel salgın sürecinin gidişatı göz önünde bulundurularak sınav süresi 12 güne çıkarılmıştır.

AUZEF giriş ekranı

Ara sınavda (vize) dersinizden/derslerinizden hangi gün sınava gireceğinizi https://esinav.istanbul.edu.tr adresindeki “Sınav Takvimi” sekmesine tıklayarak öğrenebilecek veya buradan sınav programınızın çıktısını PDF formatında alabileceksiniz. Sınav sisteminde tarihi gelmemiş olan sınavlarınızın “Uygun Olmayanlar” sekmesi altında görüntülenmesi sınavla ilgili herhangi bir sorun oluşturmayacaktır.

Her ders için, aşağıda belirtilen sınav takviminden bir gün tayin edilecektir. Belirtilen günde https://esinav.istanbul.edu.tr adresinden ilgili dersinize ait sınavınızı 04.00 ile 23.59 saatleri arasında dilediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz.

AUZEF online sınavlarına giriş için tıklayınız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir