İstanbul Fulya’da dehşet evi! 3 ceset bulundu: Beril Varol neden öldürüldü?

İstanbul Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişinin cansız bedenleri bulundu. Şahısların ölüm sebebiyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri incelemelerde bulunuyor. İddiaya göre eski kız arkadaşının evine giden Y.S.B.'nin (32) önce kız arkadaşı Beril Varol'u (27) ardından yeni erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Ö.A.'yı (29) öldürdüğü, son olarak da kendi canına kıydığı belirtildi. Beril Varol'un İBB'de çalışan mühendis olduğu öğrenildi. Yavuz Selim B.'nin yapacağımı yaptım artık yaşamamın anlamı yok diye not bıraktığı iddia edildi.

featured

Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi’ndeki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

BERİL VAROL CİNAYETİNDE ŞOK DETAYLAR

İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

İSTANBUL ŞİŞLİ’DE 3 CESET BULUNDU

Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu.

BERİL VAROL KATLEDİLDİ

İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen Beril Varol (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)’yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi.

Aydın’da kadın cinayeti! Zehra Çiçek boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Çiçek tarafından öldürüldü

Olay yerinde inceleme devam ediyor.

Beril Varol’un Y.S.B.’den tedhit aldığı iddiasıyla emniyete şikayetçi olduğu, geçtiğimiz yıl Y.S.B. hakkında uzaklaştırma kararı çıkarıldığı fakat uzaklaştırma kararı süresinin Aralık 2021 tarihinde bittiği öğrenildi.

İddialara göre; uzaklaştırma kararı bitene kadar eski sevgilisi B.B.’nin yanına hiç uğramayan ve rahatsız etmeyen Y.S.B.’nin eski sevgilisinin erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığını öğrenince olayı planladığı ve çifte cinayeti işledikten sonra cinayet ettiği ifade edildi.

Polis ekipleri olay nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

-Ö.A.-

Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekiplerinin dairedeki incelemeleri sürüyor.

“YAPACAĞIMI YAPTIM” NOTU

Beril V. İle Ömer A’yi öldürdükten sonra intihar eden ve müzisyen olduğu öğrenilen Yavuz Selim B., geriye not bıraktığı ve intihar notunda “Yapacağımı yaptım. Artık yaşamamın anlamı yok” diye yazdığı belirlendi. İntihar notu incelemeye alındı.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Şişli İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada saat 07.00 sularında tabancayla açılan ateş sonucu “kasten öldürme ve intihar” olayı meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerince yapılan ilk tespitlerde şüpheli Yavuz Selim B’nin, B.V’yi ve Ö.A’yı silahla ateş ederek öldürdüğü, daha sonra aynı silahla intihar ettiği kaydedildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir