İmamoğlu’nun İstanbul’u dökülüyor! Dünyaya örnek gösterilen İstanbul İtfaiyesi de rezil duruma düştü…

İstanbul'un Fatih ilçesinde iki katlı binada çıkan yangın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul İtfaiyesi'ndeki yeni dönem tecrübesizliğini de gözler önüne serdi. İtfaiye aracının hortumları yetersiz kalınca bir türlü tazyikli su atılamazken, itfaiye eri de elindeki hortumu defalarca düşürdü. Müdahalede yetersiz kalınması sonucu alevler tüm binayı sardı. Çukur dizisinin de çekildiği bina küle dönerken, yangın takviye ekiplerin gelmesiyle söndürülebildi.

featured

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir zamanlar dünyaya örnek gösterilen kurumlar tek tek dökülmeye devam ediyor. Liyakatsiz kadroların işe alındığı iddia edilen İBB‘de, pek çok kuruluş, CHP, İYİ Parti ve HDP’den oluşan ittifak arasında paylaştırılmış durumda.

İETT’den sonra İstanbul İtfaiyesi’nde de vatandaşı çileden çıkaran görüntüler peş peşe gelmeye başladı.

İSTANBUL İTFAİYESİ’NDEN SKANDAL GÖRÜNTÜ

İstanbul’un Fatih ilçesi Ayvansaray Mahallesi Esnaf Loncası Sokak’ta bulunan ahşap bir binada saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Binadan dumanlar yükseldiğini fark edenler durumu itfaiyeye haber verdi.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Bir dönem Çukur dizisinin çekiminde kahvehane olarak kullanıldığı öğrenilen bina, yangında kullanılamaz hale geldi. Ancak yangına müdahale eden itfaiye erinin tecrübesizliği ve itfaiye araçlarının bakımsızlığı yangında gözler önüne serildi.

istanbul itfaiyesi

İBB yönetimi tarafından bakımsız bırakılan itfaiye aracından bir türlü tazyikli su atılamayınca alevler tüm binayı sardı. Vatandaşın tepkisiyle karşılaşılan durumda itfaiye eri defalarca hortumu elinden düşürdü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir