Kadıköy’deki Ayla Tantuni’de mide bulandıran görüntüler! Çöpten alıp müşteriye yedirdi…

İstanbul Kadıköy'de her gün yüzlerce kişinin yemek yediği Ayla Tantuni'de, akıl almaz görüntüler ortaya çıktı. İşletme sahibinin israf olmasın diye kullandığı yöntem akıllara durgunluk verdi.

ayla tantuni

NTV’nin haberine göre Kadıköy’de yer alan işlek bir caddede hizmet veren, Ayla Tantuni’de çekilen görüntüler adeta mide bulandırdı. Restoranda müşterilere servis edilen ancak müşterilerin tabağında bırakıp yemediği biberler, işletme sahibinin isteğiyle, tekrar servis edilmek üzere çalışan işçilere çöpten toplatıldı.

https://twitter.com/FatihDe80666455/status/1482102177359409152?s=20

“NİYE ÇÖPE ATALIM”

Olaya ilişkin çekilen görüntülerde işletme sahibi tarafından çalışanların hem azarlandığı hem de çöpe atılan biberleri tek tek ayıkladığı görülüyor. Görüntülerde iddiaya göre Ayla Tantuni’nin işletmecisi, ”Müşteri tabağına elini bile sürmüyor, ısırmıyor, niye çöpe atalım? Yıkayıp koyacağız” dediği görülüyor.

“HAFTALIK İZİNLER İPTAL “

İşletmeci, personeline ise ”Burayı kendi yeriniz gibi görmediğiniz müddetçe ensenizdeyim. Haftalık izinlerinizi de iptal ediyorum” şeklinde seslendiği duyuluyor.

Gelen şikayetler sonrasında zabıta ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Gıda ve Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri de ürünlerden numune topladı.

https://twitter.com/tuzlukayfe/status/1482030646524628994?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir