Deprem sonrası hangi şehirlerde okullar tatil? İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi?

Saat 04.08'de Düzce'nin Gökyaka ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'den de hissedildi. Düzce depreminin ardından okullara ilişkin açıklamalar peş peşe geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir, Düzce’de okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar…

featured

Düzce’de meydana gelen 5.9’luk depremin ardından valiliklerden peş peşe açıklama geldi. 5.9 büyüklüğündeki Düzce depreminin ardından Düzce, Bolu ve Sakarya’da eğitime ara verildi. İşte 23 Kasım 2022 Çarşamba günü okullarda son durum…

DÜZCE’DE EĞİTİME 1 GÜN ARA

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada “İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim – öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

SAKARYA VALİLİĞİ’NDEN DEPREM SONRASI FLAŞ AÇIKLAMA

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Düzce Gölyaka’da meydana gelen deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

BOLU’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bolu’da okullar 1 gün tatil edildi.

Bolu Valiliği’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

ZONGULDAK EREĞLİ’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bu üç ilin yanı sıra Zonguldak Ereğli’de de eğitime deprem nedeniyle bir gün ara verildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir