Koronavirüse yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu yerine geçici olarak Osman Kaymaz görevlendirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Vali Seymenoğlu'nun koronaya yakalandığı belirtilerek "Uygulama rutin bir uygulama olup görevden alma veya atama söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

featured

Alınan bilgiye göre Isparta Valiliği’nde geçici olarak görevlendirme kararı alındı. Vali Ömer Seymenoğlu’nun yerine geçici olarak merkez valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Vali Seymenoğlu, koronaya yakalanmıştı. İçişleri Bakanlığı’ndan da önemli bir açıklama geldi.

“RUTİN BİR UYGULAMA”

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu, Isparta’da yoğun kış şartları mücadele döneminde görevinin başındayken, Covid 19’a yakalanmış ve evinde karantina altına girmiştir. İlde yoğun kar yağışı nedeniyle sürdürülen çalışmalarda ilk günden beri bulunan İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı ile yapılan istişareler sonucunda afetle mücadelenin aksamaması ve kamu hizmetlerinin devam etmesi için eski Samsun Valisi, Bakanlığımız Vali Mülkiye Müfettişi Sayın Osman Kaymak 5 Şubat itibari ile valimizin karantina süresince Isparta Vali vekilliğine görevlendirilmiştir. Uygulama rutin bir uygulama olup görevden alma veya atama söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir