Bu ne telaş? Dayakçı İsmail Küçükkaya yeni kız arkadaşıyla görüntülendi

Eski eşine şiddet uygulayan, en son da kanalda staj yapan lise öğrencisini taciz ettiği iddia edilen İsmail Küçükkaya, yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. Önceki gün Türkbükü'ndeki bir detoks otelinde kameralara yakalanan Küçükkaya, görüntülendiğini fark edince kız arkadaşını alıp telaşlı bir şekilde bulunduğu bölgeden uzaklaştı…

featured

Eşinden olaylı bir şekilde boşanan sunucu İsmail Küçükkaya, kalbini yeni bir aşka açtı. Küçükkaya, önceki gün Türkbükü’ndeki bir detoks otelinde yeni kız arkadaşıyla görüntülendi.

Günaydın’daki habere göre; denize yalnız giren sunucu, kameraları fark edince kız arkadaşını alıp telaşlı bir şekilde sahili terk etti.

DAYAKÇI İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN TACİZİ

Eşine şiddet uygulayan İsmail Küçükkaya’nın en son kanalda staj yapan lise öğrencisini taciz ettiği ortaya çıkmıştı.

17 yaşındaki genç kızın, İsmail Küçükkaya’nın 2015 yılında evlilik hazırlığı yaptığı Eda Demirci’yle aralarında geçen mesajlaşmada; yaşadığı tacizi detaylarıyla anlatıp Demirci’ye destek olduğu görülüyor.

Küçükkaya’ın tacizine uğrayan mağdur kızın, yaşadığı tacizi şefine itiraf ettiği fakat tacize maruz kalmaya devam ettiğini ifşa ettiği mesajları ortaya çıkmıştı.

Küçükkaya’nın evlenmek üzere olduğu o günlerde kanala, zorunlu stajını yapmak için gelen genç kız Küçükkaya tarafından tacize uğramıştı.

Eşine şiddet uygulayan İsmail Küçükkaya herkesi susturmuş

TACİZ MESLEĞE KÜSTÜRDÜ

İddiaya göre 2015’te henüz 17 yaşındayken Küçükkaya tarafından defalarca tacize maruz kalan öğrenci, başta korkudan kimseye bir şey anlatmadı.

Tacizlerin arkası kesilmeyince yaşadıklarını şefine anlattı ama genç kız şefi tarafından tehdit edildi.

GENÇ KIZ: Eda beni tanımıyorsun, kendimi tanıtayım. 2015’te Fox TV’de staj yaptım. Ve İsmail Küçükkaya beni taciz etti. Şefime anlattım ama bana inanmadı… Sana da bu süreçte inanmayanlar oldu, dostların düşmana dönüştü belki. Ama bil ki bir yerlerde senin gibi travma yaşayan genç bir kız var ve aynı havayı soluyor.

Yaşadıkları yüzünden psikolojik olarak bunalıma giren mağdur kız, gazetecilik mesleğinden vazgeçti ve başka bir mesleğe yönelerek öğretmen oldu.

Yıllardır yaşadıklarını kimseye anlatmayan genç kız, geçen yıl Eda Demirci’ye Küçükkaya tarafından tacize uğradığını anlattığı bir mesaj attı.

Bu mesajlar sonrası Eda Demirci’nin avukatı Ahmet Çetinkaya, “Hukuki süreç devam ediyor. Davamızın arkasındayız. Mesajlarla ilgili konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Küçükkaya’nın avukatı ise aramalara cevap vermemişti.

İsmail Küçükkaya’dan yeni skandal! Fox TV çalışanının tacize uğradığını anlatan mesajları ifşa oldu…

İŞTE YAŞANANLARIN BELGESİ O MESAJLAŞMA

İsmail Küçükkaya’nın tacizine uğrayan genç kızın yaşadıklarını Eda Demirci’yle paylaştığı mesajlaşmanın bir bölümü:

EDA DEMİRCİ: …Fotoğraflara baktım, 11 Aralık 2015, gelinlik baktığımız, aşığım aşığım diye ölüp bittiği dönemler, inanmıyorum hâlâ. Neden bu kadar sustunuz, benim boşanma sürecimde neden mesaj atmadınız?

GENÇ KIZ: Çünkü bir ton şeyle uğraşıyordunuz. Korktum, şiddet olayları vs. bu sinirle bana da bir şey yapabilir diye düşündüm.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir