İsmail Küçükkaya neden yok? İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? İsmail Küçükkaya ne zaman dönecek?

‘’İsmail Küçükkaya neden yok? İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? İsmail Küçükkaya ne zaman dönecek?’’ soruları gündem oldu. Bir süredir FOX TV’de Çalar Saat programında görünmeye İsmail Küçükkaya ile ilgili açıklama geldi. Küçükkaya, takipçilerinden gelen ‘’İsmail Küçükkaya neden yok? İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? İsmail Küçükkaya ne zaman dönecek?’’ sorularının ardından bir kullanıcının gönderisine yorum yaparak, durumu aydınlatmış oldu.

featured

Hafta içi her gün sabah FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat adındaki haber programını sunan İsmail Küçükkaya, uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Takipçileri, ‘’İsmail Küçükkaya neden yok? İsmail Küçükkaya ayrıldı mı? İsmail Küçükkaya ne zaman dönecek?’’ sorularına yanıt aramaya başladı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA NEDEN YOK?

11 Nisan Pazartesi sabahı Fox TV’de Çalar Saat programını sunması beklenen İsmail Küçükkaya, sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşarak, “Washington’dan herkese selamlar, sevgiler. Herkes iyi olsun. Herkes.” ABD’de olduğunu duyurdu.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA FOX TV’DEN AYRILDI MI?

İsmail Küçükkaya’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına yorum yapan takipçileri, “Sabah haberlerinde neden yoksunuz, yoksa Fox TV’yi bıraktınız mı?” sorusunu sordu. Küçükkaya ise, “Bir hafta izin” cevabını verdi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA NE ZAMAN DÖNECEK?

İsmail Küçükkaya’nın 18 Nisan Pazartesi günü ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972’de Kütahya’nın Simav ilçesinde doğan İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Üniversite eğitimini de Ankara’da Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamlayan İsmail Küçükkaya, kariyerine 1991’de Hürriyet Gazetesi’nde muhabir olarak başladı.

Ardından Sabah ve Star gazetelerinde görev alan İsmail Küçükkaya, 2000’de Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. 2003’te köşe yazarlığını sürdürürken, SkyTürk TV’nin Ankara temsilcisi olan İsmail Küçükkaya, 2005-2008 yılları arasında Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüttü.

Kasım 2008’de Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni olan İsmail Küçükkaya, Haziran 2013’te Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

Eylül 2013’te Fox TV’de hafta içi her gün ekrana gelen “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başlayan İsmail Küçükkaya, 2019 İstanbul ara yerel seçimi öncesinde İstanbul 2019 Seçim Özel yayınının moderatörlüğünü yaptı.

2008’de “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012’de “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” isimli iki kitap kaleme aldı.

İsmail Küçükkaya, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları AK Partili Binali Yıldırım ile CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı canlı yayın programının moderatörlüğünü yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir