İsmail Kartal’ın imza töreninde Ali Koç’tan kritik açıklama: “Herkes tok satıcı”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Transferlerle ilgili net konuşan Koç, "Herkes tok satıcı" derken geçen sene İsmail Kartal ile dünya çapında bir hoca ile anlaşılacağı için yolların ayrıldığını belirterek "İsmail Kartal'a dünya çapında bir hoca ile görüştüğümüzü söyledik, asla gizli bir şey yapmadık." ifadelerini kullandı.

featured

Fenerbahçe‘de 3. İsmail Kartal dönemi resmen başladı. İsmail Kartal’ın imza töreninde açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç, geçen sene İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının sebebini dünya çapında bir hoca ile çalışma kararı almış olmaları olduğunu söyledi.

“ASLA GİZLİ BİR ŞEY YAPMADIK”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada, “Neden daha önce ayrıldınız? Bu soruyu soranlar olacaktır. İsmail Kartal’a dünya çapında bir hoca ile görüştüğümüzü söyledik, asla gizli bir şey yapmadık. Genel Kurul’da bir profil çizmiştim, o resmin de ne olduğu ortada. Fenerbahçe’yi layıkıyla temsil edeceğinden şüphemiz yok. İsmail Hocamız genç, dinamik ve tecrübeli bir kadrodan oluşan takımımızı tanıyor. Asla vazgeçmeyen bir takım yaratacaktır. Gece ve gündüz tesislerde olan kişi. Ekip olarak, futbol bilgisiyle, Fenerbahçe’de önemli başarılara imza atacağına inanıyoruz. Başarıyı yakalaması için en doğru iklimi sağlamak ve destek olmak durumundayız. Doğru transfer hamlelerini yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Koç sözlerinin devamında şunları aktardı:

“Hocamız, Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden. Daha önce puan ortalamasını da biliyorsunuz, çok yüksek. Yollarımızın bir kez daha kesişeceğini söylemiştik. Yeni bir dönem daha başlıyor. Karakteriyle takdir toplayan, camianın evladı, yeni teknik direktörümüz İsmail Kartal’ı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Söz konusu Fenerbahçe ise her zaman elini taşın altına koymaktan kaçınmaz. Yeniden Fenerbahçe başında onu görmek, bizi hem mutlu ediyor, hem de heyecanlandırıyor.”

“Üç transferimiz oldu. İrfan Can Eğribayat, Edin Dzeko için uzun zamandır uğraşıyorduk. Ryan Kent için altı aydır uğraşıyorduk. Bunun dışında hocamıza liste sunduk. Hocanın da eklediği isimler var. Önümüzdeki haftalar içerisinde çalışmalara başlayacağız. Turnuvalar başlayacak, acele ediyoruz. Avrupa’da transferin ilk günleri. Herkes tok satıcı.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir