İsmail Kartal Becao transferini resmen duyurdu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Neftçi Bakü karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca, Becao transferinin resmen gerçekleştiğini duyurdu.

featured

Hazırlık maçında Neftçi Bakü’yü Edin Dzeko’nun golüyle geçen Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Becao transferini resmen duyurdu.

İsmail Kartal yaptığı açıklamada, “Livakovic’in durumu belirsizliğini koruyor. Becao’nun transferi bitti, gerçekleşti.” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal’ın açıklamaları şöyle:

Buraya gelmek güzeldi. Kamp dönemi bizim için verimli geçti. Bu kampın devamında 26’ındaki maça ve lige en iyi şekilde hazırlanabileceğimizi düşünüyorum. Bazı oyuncuların dönmesi ve Dzeko’nun güzel bir gol atması olumluydu. Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.

Biz antrenörler, çözüm üretmek için antrenörlük yapıyoruz. Rakip maç boyunca bekleyerek, hızlı hücumla, uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştılar. Edin Dzeko’nun rahatlayabilmesi için bir tane daha oyuncuyu aldık. Orta sahada bir tane genç oyuncu koyarak rakibe baskı kurduk. Gol geldi. Birkaç tane gol daha olabilirdi. Bizim bir sistemimiz var ama şartlar, oyunun gidişatı, duruma göre çift forvet, üç forvetle de oynayacağız.

Jayden sol bekte fiziksel özellikleri fena bir oyuncu değil. Luan Peres de sol bek oynayabiliyor. Sol stoper de oynayabiliyor. Bugün de onu görmek istedik. Bizim oyunumuzda geriden oyunu kurmak biraz daha yaratıcılığa bağlı. Ferdi sol bekte Jayden ve Peres’ten önde. Hepsi bizim oyuncularımız. Maça ve rakibe göre herkesi değerlendirebiliriz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir