İslam Memiş’ten altın uyarısı: ‘Haziran ayı sonrasında ciddi yükseliş olacak’

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in "Son kez uyarıyorum" diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulunması sonrası merak konusu oldu İslam Memiş altının yükseliş tarihini açıkladı.

featured

Altın uzmanından öyle bir açıklama geldi ki! İslam Memiş 2023 Değerlendirmeleri hakkında söyledikleri ile altın yatırımcısına yeni bir yol sunuyor!

Altın yatırımcısının en çok merak ettiği şey altın fiyatlarının nereye kadar yükseleceği. Altın fiyatları ile ilgili olarak altın tahminleri tutan ve çok konuşulan Altın yorumcusu İslam Memiş öyle bir tarih verdi ki.

ALTIN FİYATLARI İÇİN YÜKSELİŞ TARİHİ VERDİ

Altın fiyatlarında bomba etkisi yapacak açıklamalarda bulunan İslam Memiş altın almak isteyenler için Haziran ayı sonrasında ciddi yükseliş beklediğini ifade etti.

Yıllık aylık haftalık olarak altın fiyatlarındaki öngörüleri ve tahminlerini sıralayan İslam Memiş altının bin 550 yi göreceğini belirtti.

trusd
USD
-0.15%
32,44 TRY
treuro
EURO
-0.66%
34,74 TRY
trgbp
GBP
-0.56%
40,80 TRY
treur-usd
EURO/USD
-0.34%
1,07 TRY
gau
GR. ALTIN
0.23%
2.441,87 TRY

ALTIN SATMAYI TAVSİYE ETMEDİ

Altın fiyatlarında az da olsa düşüşlerin yatırımcısını üzdüğü biliniyor. İslam Memiş yatırımcıların altındaki bu agresif hareketlerin kalıcı olmadığını söylemesi yatırımcılarını rahatlattı.

Altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını değerlendiren İslam Memiş dikkat etmenin önemli olduğunu vurguladı.

Altın yatırımcısının orta ve uzun vade yatırımcısı olduğunu belirten İslam Memiş altında 1850 doların altına bakmadığını 2000 dolar üzerine odaklandıklarını belirti. Memiş üstelik 2023 yılı altın alımlarını da tamamladığını belirtti.

Altın fiyatlarındaki yaşanan gelişmeler yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. Ons altın 1864 dolar olurken gram altın bin 149 liradan işlem görüyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir