Bitlis’te 18 yaşındaki İshak Çağlayan’dan günlerdir haber alınamıyor

featured

Bitlis’in Ahlat ilçesinde, Abdurrahman Gazi Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu’nda öğrenim gören İshak Çağlayan’dan 3 gündür haber alınamıyor.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 18 yaşındaki İshak Çağlayan’dan 9 Kasım’dan beri haber alınamadığı bildirildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çağlayan’ın ağabeyi Furkan Çağlayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıp kardeşinin bulunması için yetkili birimlere bilgilendirme yapıldığını ve gerekli aramaların devam ettiğini belirtti.

Çağlayan, şunları söyledi:

“Kardeşim yaklaşık 2 aydır Ahlat Abdurrahman Gazi Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu eğitim görüyor. Salı günü gece 23.15 gibi kursu yangın merdiveninden terk ediyor. Sonra emniyet görevlilerinin çalışmalarıyla sahil yoluna gittiği görülüyor. Ardından çarşı civarlarında görülüyor ama sonrasında bir iz yok.

Kendisi de buraların yabancısı, 3 gündür arıyoruz herhangi bir ize rastlamadık. Gören ve bilen varsa Allah rızası için bizlerle veya polisle iletişime geçebilir. Kurstan çıktığı gece üzerinde sadece kapşonlu tişört, pijama ve terlik var.”

EN SON SAHİLDE YÜRÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

En son 9 Kasım Salı günü gece 23.00 sularında kursu terk etmesinin ardından haber alınamayan Çağlayan’ın Ahlat sahilinde yürüdüğü anın görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı da görülüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir