Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın PKK ile görüştüğü ortaya çıktı! İşte şok eden ihanetin belgesi

Son dönemde Türkiye'yi karıştırmak için ırkçı provokasyona girişen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın hainliği belgelendi. Özdağ'ın PKK ile 1997 yılında ABD'de görüştüğü 2002 yılında da PKK temsilcilerini Türkiye'deki ofisinde ağırladığı ortaya çıktı. Özdağ'ın Türk ordusunun sınır ötesi operasyon yaptığı tarihleri provokasyon için özellikle seçtiği de iddialar arasında...

featured

“Türkçülük” yaptığını iddia ederek popülist söylemleriyle milliyetçi Türk gençliğinin beynini yıkayan ve Türkiye’de sokak olayları çıkarmak suretiyle Suriye’nin kuzeyinde kurulması planlanan terör devletine zemin hazırlamak isteyen Ümit Özdağ‘ın gerçek yüzü ifşa oldu.

PKK İLE AMERİKA’DA GÖRÜŞMÜŞ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın 1997 yılında ABD’de terör örgütü PKK yöneticileri ile görüştüğü belgelendi. Gazeteci Bekir Tiryaki’nin sosyal medya hesabından yayınladığı belgeyle Özdağ’ın vatana ihanet içinde olduğu ortaya çıktı.

https://twitter.com/BekirTiryakii/status/1521839869714182144?s=20&t=HtfGvjwCtFgHjfHU9HtDTw

İşte ihanetin belgesi:

FETÖCÜLERE DE YALAN SÖYLEME DERSLERİ VERMİŞTİ

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda yalan olduğunu bildiği halde ısrarla bazı iddiaları tekrarlayan Özdağ’ın zamanında ders verdiği FETÖ’cü teröristlerden sosyal medyada aldığı destek dikkatlerden kaçmıyor.

FETÖ ile derin bağları bulunan Özdağ’ın çıkardığı derginin yazar kadrosunda firari Emre Uslu başta olmak üzere FETÖ’cü pek çok isim yer alıyor.

Screenshot 54

ZEYTİN DALI OPERASYONUNU SABOTE ETMEYE ÇALIŞMIŞTI

Türkiye ne zaman PKK’ya karşı sınır ötesi operasyona kalkışsa sokakları karıştırmak için harekete geçen Özdağ, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonu’nda da bugün olduğu gibi karışıklık çıkarmak için çok uğraşmıştı.

Fırat Kalkanı Harekâtı’nda “Türk askerleri Suriye sınırları içinde aç, susuz haldeler, giymeye giyecek, yemeye yiyecek, banyo yapmaya yer bulamıyorlar” diyerek, Türk ordusunu adeta düşmanları karşısında aciz göstermeye çalışmıştı. TSK o günlerde “Bir kısım çok da iyi niyet taşımayan ferdi girişimleri dikkate alarak yapılan haberler, bizden önce halkımızı üzmektedir. Devlet bütün gücünü o bölgeye cömertçe seferber etmektedir” açıklaması yaparak adeta Ümit Özdağ’ı fırçalamıştı.

Sonra, Zeytin Dalı Operasyonu’nda ortaya çıkmış ve “Afrin’i almak için ne verdiniz sorusunun sorulması gerekiyor” kara propagandasını yapmıştı. 4600 YPG’li teröristin öldürüldüğü ve Afrin’e huzur getiren operasyonda kime, ne verilmiş oldu? 4600 YPG’li terörist öldürülerek sadece CHP’ye üzüntü verilmiştir. CHP, HDP ve partisi İP, bu operasyona karşıydı ve aklınca onların düşüncelerini böyle propagandalarla güçlendirmeye çalışıyordu. Çok böyükkkkk Türk milliyetçisi olduğu söylenen Ümit Özdağ, Türk ordusunun operasyonunu sulandırıyordu ama terör örgütü YPG ve PYD’ye de aşk derecesinde sahip çıkan CHP’ye çıtını çıkaramıyordu.

Özdağ, İdlib meselesini sulandırmak için de ekranlardaydı. Bu durumu fark eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medyadan bu haline suçüstü yapmış ve “İdlib’de Türk askeri büyük bir beka mücadelesi ve şehitler verirken televizyon ekranlarına çıkıp provokasyon yapan, toplumu kaos ve infiale sevk etmeye, Türkiye düşmanlarının lehine algı operasyonu düzenlemeye yeltenen Ümit Özdağ’ın gerçek yüzünü gösterme zamanı geldi” paylaşımını yapmış ve Ümit Özdağ’ın ilişkilerine yönelik oldukça çarpıcı şeyler söylemişti.

“Karanlık odaların politika planlayıcısı” yine devrede! Ümit Özdağ, manipülasyona devam ediyor…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ayşe mut Avatar
    2 sene önce

    PKK’YA ve terör örgütlerine diz çöktürmüş bir bakanı neden hedef aldığı belli oluyor kendisine sordum bakanın yanına gidecekmiş ya birde Süleyman deyip adıyla aklı sıra itibarsızlaştırıyor PKK’NIN ARKA BAHÇESİ HDP’YE DE GİDECEKMİSİNİZ DİYE?

    Cevapla