iPhone 15’in görünümü ortaya çıktı! İşte getirilecek 4 özellik

Apple, eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtacak. Teknoloji devi firma, yeni çıkaracağı modellere tasarım ve teknik özellik yönünden birçok yeni özellik ekleyecek. Tanıtım zamanı yaklaşırken iPhone 15 serisinin nasıl görüneceği belli oldu.

featured

Apple, eylül ayında iPhone 15 serisini tanıtacak. Tanıtım zamanı yaklaşırken modellerle ilgili ön bilgiler de artmaya başladı. Koreli blog kullanıcısı yenux1122, serideki dört modelin de tasarımını ortaya koydu.

IPHONE 15’TE SES ANAHTARI KALKACAK

Koreli blog kullanıcısının yaptığı paylaşımda iPhone 15 serisindeki modellerde Ses Anahtarı yerine gelecek Action Button göründü. Daha önce ortaya çıkan bilgilerde Ses Anahtarı’nın kalkacağı ve yerine de dokunmatik bir tuş geleceği belirtilmişti.

Ses Anahtarı’nın kalkması ve Action Button’un gelmesiyle Apple, iPhone’larda uzun süredir devam eden tasarımında değişiklik yapmış olacak. Çünkü önceki modellerle senelerdir olan Ses Anahtarı’nın iPhone modelleri için ikonik bir simge haline geldiği düşünülüyor.

DİNAMİK ADA KULLANILACAK

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Apple, yeni serinin tamamında da Dinamik Ada kullanılacak. Teknoloji devi şirket, önceki seride sadece Pro modellere Dinamik Ada eklemişti. Tüm bunlar dışında iPhone 15 serisinde ilk kez kullanılacak renk seçenekleri de gelecek.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir