Instagram ne zaman düzelecek? Instagram’da neden paylaşım yapılamıyor?

featured

Dünyanın en çok kullanılan uygulaması Instagram sabah saatlerinde çöktü. Instagram ne zaman düzelir? sorusu ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Kullanıcılar video ve fotoğraf paylaşmak isterken akış hatasıyla karşılaştı.

Peki Instagram ne zaman düzelecek? Instagram’dan son dakika açıklama geldi mi? İşte Türkiye dışında farklı ülkelerinde yaşadığı Instagram sorunu ile ilgili son gelişmeler…

KULLANICILAR İSYANDA

Bugün bir çok Instagram kullanıcısı uygulamaya erişim sorunu yaşarken bazıları ise sorunsuz giriş yapabildi. Bunun üzerine kullanıcılar, “Instagram çöktü mü?” sorusunu araştırmaya koyuldu. Gündem olan Instagram çökme sorunu ile ilgili açıklama yapılıp yapılmadığı merak ediliyor.

Hem iPhone hem de Android kullanıcılarını etkileyen kesintinin ABD’de de yoğun olarak yaşandığı öğrenildi. Türkiye’de de kullanıcıların yarısı sorundan etkilendi.

INSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK?

Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasında sorun yaşanıyor. Instagram kullanıcıları diğer sosyal mecraların üzerinden yorum yaparak, dev sosyal medya platformunda sorun yaşandığını yazdı.

Instagram’a hikaye ve gönderi eklemek isteyen kullanıcılar, sorunla karşı karşıya kaldı. Konuya ilişkin sosyal medya devinden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

.Sorunun ABD eyaletinde daha yoğun yaşandığı öğrenildi. Aynı zamanda Türkiye’de de aynı sorundan şikayetçi birçok kullanıcı var.

INSTAGRAM SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Instagram’ın genel problemlerinin dışında telefonunuzdan kaynaklı da sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Sorunu çözmek için öncelikle güncel Instagram sürümünü kullandığınızdan emin olmalısınız.

Daha sonra Android kullanıcısıysanız önbelleğinizi temizleyin.

Ardından ayarlar kısımından uygulama izinlerinin açık olduğunu kontrol edin.

Önbellek temizleme işlemini gerçekleştirmeyi bilmiyorsanız telefonunuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Depolama alanını kontrol edin. Telefon hafızasında yer olmaması da Instagram’ın doğru çalışmamasına neden olabilmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir