Instagram çöktü mü? Twitter çöktü mü? Instagram ve Twitter’da sorun mu var?

Twitter ve Instagram’a giriş yapmak isteyenler bazı sorunlarla karşılaşıyor. Twitter ve Instagram gibi uygulamalarda yavaşlık olduğu iddia ediliyor. Peki Instagram çöktü mü? Twitter çöktü mü? Instagram ve Twitter’da sorun mu var? İşte detaylar…

featured

Instagram ve Twitter’da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. An itibariyle kimi kullanıcılar Instagram ve Twitter’a girişte sorunlar yaşıyor. Konuya ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler ise Instagram ve Twitter çöktü mü, sorun mu var ve sorun nedir? şeklindeki sorulara yanıt aranıyor.

INSTAGRAM VE TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, SORUN MU VAR VE SORUN NEDİR?

Instagram ve Twitter çöktü mü, sorun mu var ve sorun nedir? sorularının yanıtları ve tüm bilgiler şöyle;

An itibariyle kimi Instagram ve Twitter kullanıcıları hesaplarına girişte sorunlar yaşıyor. Konuya ilişkin henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

INSTAGRAM SÜREKLİ OLARAK DURUYOR HATASI NEDİR?

Xiaomi ve benzeri bazı android tabanlı cihazlarda uyarı olarak çıkan instagram sürekli olarak duruyor uyarısı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

INSTAGRAM AKIŞ YENİLENEMEDİ UYARISI ÇÖZÜMÜ

Instagram akış yenilenemedi sorunu kullanıcıların yer yer karşısına çıkabilen bir hata mesajı. Bu hata mesajını almaya başladıysanız bunun iki sebebi vardır: Ya internet bağlantınız sorunludur, yani internete erişiminizde sıkıntı vardır.

Ya da Instagram’ın bizzat kendisinden kaynaklanan bir teknik sorun söz konusudur. Eğer internetinizle ilgili bir sorun varsa, diğer uygulamalara veya internet erişimini kullanan herhangi bir aracı kullanamazsınız. Ancak eğer telefonunuzla internete girebiliyor; fakat bu hatayı yine de alıyorsanız sorunun Instagram’dan kaynaklı olması kuvvetle muhtemeldir.

Instagram akış yenilenemedi sorunu, kullanıcıların Instagram’a girebilse bile paylaşılan fotoğrafları görmesini engeller ve yeni bir paylaşım yapmasına imkan tanımaz. Instagram milyonlarca kullanıcının buluştuğu dev bir platform olduğundan yer yer teknik sorun yaşanabiliyor ve dünya genelinde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle Instagram çökebiliyor. Sorun Instagram kaynaklıysa beklemekten başka çareniz yok. Çünkü herhangi bir ayar değişikliği yaparak üstesinden geleceğiniz bir sorun söz konusu değil.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir