Instagram alev aldı! Adriana Lima’dan çırılçıplak dolunay pozu

featured

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla olay yarattı. 40 yaşındaki Brezilyalı model, çıplak poz verdi. İskelede ayın karşında fotoğraf çektiren Lima, kısa sürede gündem oldu.

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken yıldız isim, “İki ay buluştuğunda” diye yazarak, ay emojisi koydu. Kalp ve ateş emojisi yağan Lima’ya övgü mesajları yağdı.

Adriana Lima kimdir?

Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981 yılında Brezilya’da Salvador, Bahia’da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi.

13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya kökenli Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında birinci seçildi.

2000’de Guess’in Costanoa kampanyasında Claudia Schiffer, Laetitia Casta ve Eva Herzigova gibi çok ünlü süper modellerle birlikte yer aldı ve ardından Maybelline, Bebe, Mossimo ve BCBG’nin reklam yıldızı oldu.

Harper’s Bazaar, Elle gibi önemli dergilere kapak olmaya başlayan Lima, 1998’de Victoria’s Secret defilesinde yer alarak iyice tanınır hale gelmeyi başardı.

Megan Fox ve Adriana Lima aşk mı yaşıyor? Ortalığı ayağa kaldıran yazışma

14 Şubat 2009’da NBA’de oynayan basketbolcu Marko Jaric ile evlendi. 15 Kasım 2009’da ilk kızı Valentina Lima Jaric dünyaya geldi. İkinci kızı Sienna Lima Jaric, 12 Eylül 2012’de doğdu. Çift 2014 yılında boşandı.

Türkiye onu bir yıl boyunca yazar Hara ile yaşadığı aşk ile konuştu. İlişki, ikilinin Bodrum tatiliyle resmiyet kazandı, karşılıklı ülkelere ziyaretlerle devam etti. Hayranları ikilinin reklam ilişkisi yaşadığını öne sürse de Lima ile Hara uzun süre aşk yaşadı. Birliktelikleri gibi ayrılıkları da tartışmalı oldu. İkili evlilik kararı alamadıkları için ayrıldı.

Lima, son bir yılda Metin Hara ile olan birlikteliğini bitirmesi kadar yıllardır üyesi olduğu Victoria’s Secret ile yollarını ayırmasıyla da konuşuldu. Brezilyalı model 2018 sonunda 23. kez düzenlenen Victoria’s Secret defilesiyle jübilesini yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir