İkinci tur seçimleri için kaos planı devrede! CHP ve FETÖ ittifakına dikkat

14 Mayıs akşamı CHP’nin trol ordusuyla FETÖ’cülerin kaos hazırlığı yaptığı tespit edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fark attığının görülmesiyle provokasyonlar bıçak gibi kesildi. Trollerin şimdi ikinci tur için kaos planının devreye soktuğu öğrenildi.

featured

Türkiye 28 Mayıs’ta bir kez daha sandık başına gidecek. Cumhur İttifakı ilk turda ezici bir üstünlük elde ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açık ara önde olmasıyla FETÖ-CHP trolleri sosyal medyada kaos planını devreye soktu, sokakları hareketlendirecek girişimlerde bulundular.

KAOS PLANINI DEVREYE SOKTULAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarışı önde götürdüğü netleşmesine rağmen “Öndeyiz” diye mesaj attı. İmamoğlu ile Yavaş, kameraların karşısına çıkarak Kılıçdaroğlu’nu “13. Cumhurbaşkanı” ilan etti. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş bir oldubittiyle manipülasyon yaparken FETÖ ve CHP’nin trolleri de Yüksek Seçim Kurulu önünde Gezi benzeri bir kalkışma için harekete geçti.

“YSK ÖNÜNDE TOPLANIN” ÇAĞRILARI YAPILDI

Twitter’da bir anda düğmeye basılarak, binlerce hesaptan aynı anda “Sandıklarda oyların çalındığı, YSK’nın verilerinin şaibeli olduğu” iddia edilip YSK önünde toplanma çağrıları yapıldı. Örneğin “Solcu Gazete” adıyla paylaşımlar yapan Serhat Bengü, Mardin Nusaybin’deki bir sandıkta Yeşil Sol Parti’nin 225 oyunun MHP’ye yazıldığını iddia etti.

40 BİN KİŞİLİK TROL AĞI

CHP’nin FETÖ’cü ve PKK’lılarla işbirliği yapan 40 bin kişilik bir trol ağı olduğu biliniyor. Kimi zaman rakiplerine tehdit ve hakaretlerde bulunan bu ağ montaj görüntülerini yayarak Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilmesini sağlamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir