İkinci eş çağrısıyla tanınan Ali Edizer’den “128 milyar dolar nerede?” diye soranlara skandal tehdit!

featured

Merkez Bankası rezervlerinden 128 milyar dolar satıldığı iddiaları ve bu konudaki tartışmalar gündemdeki yerini korurken, tartışma yaratacak bir paylaşım geldi. GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, yine skandal bir paylaşımda bulundu.

“Sizden sıra gelmezdi”

Erkeklere “boşanmak yerine ikinci eş” çağrısı yapan, medeni hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, “128 milyar nerede” sorusuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda, üstü kapalı “ölüm” tehdidinde bulundu.

“Köpek sürüsü”

Tepkiler üzerine Ali Edizer sosyal medya hesabını kilitleyip, “Şimdi köpek sürüsünün saldırısını bekliyorum ya hesabı kilitleyeyim” dedi. Hemen ardından önceki paylaşımını savunan bir açıklama yaparak “Bunun sıkan ya da dal bir tarafı yok. Siz buharlaştırmaktan neyi kast ettiyseniz biz de aynı dalı aynı frekansta ve skanda size aksettirdik” dedi.

GATA’da görevinden alınan Ali Edizer, menzil tarikatına yakın olduğu iddia edilerek siyasetin gündeminde yer etmiş ve tartışmalara neden olmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir