İki aylık hamile Tuğçe Tayfur boşanıyor mu?

Ferdi Tayfur'un iki aylık hamile kızı Tuğçe Tayfur ile eşi Muhammet Aydın'dan şaşırtan bir hamle geldi.

featured

Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından şiddete maruz kaldığı, tehdit ve şantaja uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, geçen ağustos ayında Muhammet Aydın ile sade bir törenle evlenmişti.

İki ay önce de hamile olduğunu duyuran Tuğçe Tayfur Instagram’da eşini takip etmeyi bıraktı, birlikte çekildikleri fotoğrafları sildi, soyadını değiştirdi.

Benzer Haberler
tugce-tayfur-instagram
Tövbesi 3 gün sürdü! Tuğçe Tayfur yine açıldı
A46CE6B0-5FDF-4A76-AF32-861CCA7AC1AD
Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi
tuğçe tayfur tolga bayar
Tuğçe Tayfur ile evli sevgilisi Tolga Bayar’dan ilan-ı aşk

Muhammet Aydın da eşine aynı şekilde karşılık verdi.

EVLİLİKLERİ SAHTE Mİ?

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın’ın evliliklerinin sahte olduğu iddia edilmişti. Tayfur, şu açıklamayı yapmıştı:

“Kendini bilmez sahte hesaplar evliliğimizin sahte olduğunu yazıyormuş. Ben çok kötü günler geçirdim. Bu günleri tek başıma atlatmak için de elimden geleni yaptım, iş başka boyuta evirilinceye kadar. Kötü günlerime ailem şahit oldu. Manevi olarak kayboluyordum yavaş yavaş… İnandığım ne varsa gidiyordu elimden… Güçlü durmaya çalıştıkça üstüme karabasan gibi geliyordu bana yaşatılanlar… Namazlarımı bile aksatmaya başlamıştım. Derken Muhammet çıktı karşıma, sanki Allah ‘tamam bitti sınavın’ der gibi gönderdi onu bana. İkimizin de kalbine öyle masum, öyle içten sıcaklık verdi işte… Sonra tabiri caizse dağ gibi durdu yanımda, yaşatılan şeylere şahit oldukça daha da sarıldı bana ve ailemden bir parça oldu. Allah ilmek ilmek işledi bizi birbirimize.”

“ÇIPLAK RESİMLER GÖNDERDİLER”

“Muhammet için yine sahte hesaplardan iftiralar atıldı, yazmadığı şeyleri yazmış gibi gösterdiler, devletin izin verdiği ruhsatlı silahı gözüktü diye ‘mafya’ dediler. Bazı kişilerle ortak takibi olan kadınlar Muhammet’in Instagram hesabının mesaj kutusuna tanışma yazıları, çıplak resimleri göndererek iğrenç oyunlar kurdu. Ama Allah Muhammet’i boşuna göndermemişti bana, işinde gücünde, o da sadece ‘yuvam olsun çoluk çocuk huzurlu sakin bir hayatım olsun, ahiretimize hazırlık yapabileceğim bir eşim olsun’ diyen bir adam. Biz evlendik ama kuduranlar daha da kudurmaya başlamış.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir