İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli evlendi! Gelinliğe Tatlıses ailesi müdahalesi…

featured

Uzun zamandır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan Yasemin Şefkatli ile İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, dün akşam görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde 3 farklı gelinlik giyen Şefkatli, tercihleriyle sosyal medyada gündem oldu.

AİLE POZU VERDİLER

Ünlü çiftin düğünleri İstanbul Beşiktaş’taki lüks bir otelde gerçekleşti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikahta Nejdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu.

Çift, nikah öncesi aileleriyle birlikte objektif karşısına geçti. Ayşegül Şarlı, Sinan Şefkatli, Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Derya Tuna, düğünde birlikte poz verdi.

GELİNLİĞİ BEĞENİLMEDİ

Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde en çok konuşulan konulardan biri de Şefkatli’nin gelinliği oldu.

Düğünden karelerin sosyal medyaya düşmesiyle gündem olan Şefkatli’nin Özgür Masur imzalı gelinliği sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Şefkatli’nin güzelliğine övgü yağdıran kullanıcılar, gelinliği de bir o kadar beğenmedi.

SADECE 15 DAKİKA GİYEBİLDİ

Aylardır düğünü için hazırlanan Şefkatli, 3 farklı gelinlik giydi. Ancak güzel modelin bir gelinliği kriz çıkardı.

Şefkatli, nikah kıyıldığı anda giydiği dantel detaylı gelinliğinin ardından parlak kumaşlı, sırt ve bacak dekolteli bir gelinlik giydi. Ancak Şefkatli’nin içini gösteren gelinliği aileler tarafından hiç beğenilmedi. Gelen uyarılara kulak asan model, piste çıktıktan 15 dakika sonra gelinliğini değiştirdi.

Şefkatli’nin gelinliğinin Tatlıses ailesinin kısıtlamasına maruz kaldığı iddiaları gündemdeki yerini koruyor.

Yasemin Şefkatli, günlük yaşantısında oldukça cesur kıyafetler tercih ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir