İçişleri Bakanı Soylu’nun avukatı Uğur Kızılca’dan Sözcü yazarı Çiğdem Toker’in yalanına cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun avukatı Uğur Kızılca, Sözcü yazarı Çiğdem Toker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili söylediği “Türkiye Sigorta acenteliği” yalanına cevap verdi: ‘’Müvekkilimin herhangi bir ticari faaliyeti yok’’

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun avukatı Uğur Kızılca, müvekkilinin herhangi bir ticari faaliyetinin ve şirket ortaklığının bulunmadığını bildirdi.

Kızılca yaptığı yazılı açıklamada, Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker’in köşe yazısında müvekkili ile ilgili tamamen algı oluşturmaya yönelik ve müvekkilinin kişilik haklarını hedef alan ifadelerin yer aldığını vurguladı.

CHP yandaşları İmamoğlu’nu bombaladı: ‘İnsan biraz utanır Ekrem ya…’

Bu nedenle açıklama zorunluluğu doğduğunu belirten Kızılca, “Tüm hukuksal haklarımız saklı kalmak kaydıyla müvekkilimin herhangi bir ticari faaliyetinin ve şirket ortaklığının olmadığını kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.” ifadelerini kullandı.

Avukat Kızılca’nın açıklamasına konu olan köşe yazısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, sigorta şirketi ortaklığı olduğu ve bakanlık görevi sürerken şirket faaliyetlerini sürdürdüğü yalanı ortaya atılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir