İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı! Şırnak’ta 5 terörist itlaf edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şehidimizin kanı yerde kalmadı" diyerek Şırnak'ta 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

featured

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin teröristlerle mücadelesi aralıksız sürüyor. Başarılı operasyonlar sürerken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak” vurgusuyla bir güzel haber daha duyurdu.

YENİ OPERASYON DÜZENLENDİ

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yerlikaya, şu cümleleri aktardı;

“Şırnak İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmaları ve J-SİHA’ların hava keşif desteği sonucunda Şırnak Uludere’de bir grup teröristin barındığı belirlendi ve derhal operasyon başlatıldı.
Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanlıklarımızın emir komutasında, Şırnak İl Jandarma ile Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıklarımız tarafından; Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları ve J-SİHA’ların ateş desteğinde, Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can AKDENİZ operasyonu düzenlendi.”

“ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMAYAN JANDARMAMIZI TEBRİK EDİYORUM”

“Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyon devam ediyor. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayan Jandarmamızı tebrik ediyorum.
Terör sona erene kadar mücadelemiz aralıksız devam edecek.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir