İbrahim Tatlıses’ten kendisini ziyarete gelen Ebru Yaşar’a uyarı: ‘Allah bitti demeden bitmez’

İbrahim Tatlıses sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılmıştı. İbrahim Tatlıses’i ünlüler de ziyaret etmeye başladı. Ziyaretçilerin arasında Ebru Yaşar da vardı. Tatlıses ile Yaşar arasındaki diyalog dikkat çekti.

featured

Sabah saatlerinde Bodrum-Yalıkavak yolunda trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses, uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı araçtan kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan ve ayağında iki kırık olduğu belirtilen İbrahim Tatlıses’i ünlüler de ziyaret etmeye başladı.

Ziyaretçiler arasında Ebru Yaşar da vardı. Hastanede ziyaret ettiği İbrahim Tatlıses’i çok iyi görünce “Sen bitti demeden bitmez” diye hitap eden Ebru Yaşar’ın konuşmasına Tatlıses’ten karşılık geldi.

Tatlıses’i kazadan sora sapasağlam görünce mutluluğunu “Süper çok iyi. Hiçbir şey yok maşallah. Sen bitti demeden bitmez” sözleri ile dile getiren Ebru Yaşar’ın ifadelerine Tatlıses’ten düzeltme gecikmedi.

Kaza geçiren İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama

Tatlıses, “Ben değil Allah bitti demeden bitmez. Allah bitti diyecek öyle” diye cevap verdi.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Ebru Yaşar, ciddi bir kaza geçirmesine rağmen İbrahim Tatlıses’i çok iyi gördüğünü belirterek, “Gayet iyiydi. Neşesi yerinde. Tabii bir şaşkınlığı var. Kurşun öldürmemiş, araba kazası vız gelir. ”

“Doktorları uygun görürse akşam sahne alacak. Korkmuş. Ciddi bir kaza geçirmiş. Yuvarlanmış arabanın içinde. Kötü bir kaza geçirmiş ama bilincini hiç kaybetmemiş” diye konuştu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan; İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu ile ilgili hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Tatlıses’in sağlık durumu ile ilgili, “Muğla’nın Bodrum ilçesinde içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışarak şarampole devrilmesi sonucu yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kaza sonra Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.”

Hastane başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener, ünlü sanatçının kaza sonrası durumuna ilişkin şu bilgileri verdi.

Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’in yanına koştu: Gözden kaçan detay…

“İbrahim Tatlıses’in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı. Genel tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs kafesi ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıklar için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortopedi uzmanlarınca muayene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir” denildi.

Kızı Elif Ada ile trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama: ‘Beni vinçle buradan çıkarın’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir