Mahsa Amini’ye üzülen İbrahim Tatlıses’in anlamsız paylaşımına tepki: ‘Dalga mı geçiyorsun canım?

İran’da başörtüsü nedeniyle polis tarafından öldürülen Mahsa Amini ile ilgili paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses’e sosyal medyadan tepki yağdı. Geçtiğimiz yıllarda eski eşi Derya Tuna ile eski sevgilisi Asena’nın vurulması olayında parmağı olduğu iddia edilen Tatlıses için, ‘’Dalga mı geçiyorsun canım?’’ yorumu yapıldı.

featured

Geçtiğimiz yıllarda, ”Kadın dediğin dayak da yemeli” sözleriyle tepki çeken, Asena ve Derya Tuna’nın vurulması olayında adı geçen İbrahim Tatlıses’ten Mahsa Amini paylaşımı geldi.

Türkiye’de pek çok sanatçının Amini’ye destek açıklamasından sonra İbrahim Tatlıses’ten de paylaşım geldi. Tatlıses “Allah bütün kadınların yanındadır” dedi

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlıses “Ruhumun rahatsızlığını, kalbimdeki sızıyı anlatmaya ne kelimelerin yeter ne de yazılar…Bugün canından olan kızımız Mahsa Amini ve özgürlükleri uğruna mücadele eden tüm kadınların haklı mücadelesine desteklerim sonsuzdur. Allah bütün kadınların yanındadır” ifadelerini kullandı.

‘’KADIN DEDİĞİN DAYAK DA YEMELİ’’

Tatlıses’e, yıllar önce bir röportajında söylediği, ‘’Kadın dediğin dayak da yemeli’’ sözleri hatırlatıldı.

Ayrıca yıllar önce eski eşi Derya Tuna ile eski sevgilisi Asena da topuklarından vurulmuştu. Her iki ismin vurulması olayıyla ilgili çeşitli söylentiler ortaya atılmıştı.

Tatlıses’in iki eski aşkını vurdurduğu iddia edilmişti.

İşte İbrahim Tatlıses’in anlamsız paylaşımına gelen yorumlardan bazıları:

dalga mı geçiyorsun canım ?

asena ? derya tuna ?

kadını sahne aldığı için topuklarından vurdular. liseliler bilmez.

ben bazı erkeklerin yüzsüzlüğüne artık gülüyorum ya.

friedrich nietzsche şöyle söylemiş; kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.

buna kadir bile inanmaz ibooo. bırak bu götünü yiyim ayaklarını. daha düne kadar kadın dövmeyi savunuyordun. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. gerçekten destekliyorsan saçını kazıt. o zaman belki inanırız.

kadın denilince beyninden kurşun yemiş olsa bile ayağa kalkar ki kalktı da.

adamın kendisi zaten başlı başına anlamsız o yüzden çok da anlam yüklememek gerekli bazı şeylere. evrimin tersine işlediği nadir varlıklardandır, evren belki de o yüzden ölmesine izin vermiyor olabilir. mağaradan çıktım diyor ama uzay çağında hala mağaradaymış gibi bir aurası/ortamı var.

hashtagler, bayrak koymalar falan. mağaradan çıkan biri için bu kadar türkçe fazla.

İbrahim Tatlıses’in ‘Yıllardır adını anmadım’ dediği Asena’nın son halini görenler şoke oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir