İbrahim Kalın’dan muhalefete Sedat Peker eleştirisi: “Mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umuyorlar”

featured

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kalın, Bakan Soylu’nun paylaşımını alıntılayarak, “İçişleri bakanımız Süleyman Soylu meseleyi açıkça ortaya koyarken muhalefetin küçük siyasi hesaplarla ve mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur. Umarım bu yaptıklarından hicap duyarlar” diye yazdı.

Ne olmuştu?

Son dönemlerde ortaya attığı iddialarla adından söz ettiren Sedat Peker, yeni bir video daha yayımlamış ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi hakkındaki açıklamalarına sert sözlerle karşılık veren Peker, “Bildiklerini neden daha önce anlatmadın?” sorusunu yöneltenlere de yanıt vermişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Sedat Peker’in yayımladığı 4. videoya, Peker’e “Kullandığı uyuşturucunun beynini yok ettiği, müptezel operasyon elemanına sesleniyorum” ifadelerini kullanarak karşı bir açıklama yayımlamıştı.

https://habermotto.com/suc-orgutu-lideri-sedat-pekerin-iddialarina-suleyman-soyludan-cevap-kullandigi-uyusturucunun-beynini-yok-ettigi-muptezel-operasyon-elemanina-sesleniyorum/

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir