İbrahim Kalın’dan kudurtan ‘Abdülhamid Han’ paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bugün Mersin’den göreve başlayan Abdülhamid Han gemisi için yapılan törenden önce yaptığı paylaşımla Türkiye'nin çıkarlarına karşı hareket edenleri kudurtacak ifadeler kullandı.

featured

Türkiye’nin 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, Mersin’deki Taşucu Limanı’nda yapılan “Abdülhamid Han Sondaj Gemisini İlk Görev Yerine Uğurlama Töreni”nin ardından görev yapacağı Yörükler-1 kuyusuna doğru hareket etti.

”O GEMİYİ DURDURUN” KAMPANYASINA KARŞI, ”O GEMİYİ DURDURAMAZSINIZ” KAMPANYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen tören ile göreve başlayan Abdülhamid Han gemisi ile ilgili Twitter’dan, ‘’O GEMİYİ DURDURUN’’ kampanyası başlatan trollere karşı vatan ve millet sevdalısı vatandaşlar, ‘’O GEMİYİ DURDURAMAZSINIZ’’ kampanyası ile sosyal medyaya damga vurdu.

Abdülhamid Han, Mavi Vatan’a uğurlandı! Görev yeri: Yörükler 1 kuyusu…

İBRAHİM KALIN’DAN KUDURTAN PAYLAŞIM

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın da tören öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Türkiye için iyi olacak her şeye karşı çıkan iç ve dış düşmanlar ile ilgili isim vermeden kapak niteliğinde gönderme yapan Sözcü Kalın’ın, ‘’Abdülhamid Han Sondaj Gemisi bugün yola çıkıyor. Dostlar sevinsin. Diğerleri… kendileri bilir’’ sözleri, bir kesimi fena hâlde çıldırttı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir