İstanbullu kuyrukta, İBB tatilde! Metrobüsten sonra şehir hatları vapurlarında da seferler aksadı

9 günlük Kurban Bayramı tatili en çok İBB yönetimine yaradı. İstanbullulardan önce şehri terk ederek tatil beldelerine giden İBB yönetimi, Bayram boyunca aksayan hizmetler yüzünden vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Metrobüs ve İETT hizmetlerinde yaşanan aksaklığa şehir hatları vapur seferleri de eklenince Bayram İstanbullular için çileye dönüştü.

featured

İstanbul’a yapılan sel uyarısına rağmen tatil programını bozmayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP içinden bile yoğun tepkiler alırken olan yine İstanbullulara oldu. Normal günlerde dahi sağlıklı işlemeyen İETT ve Metrobüs seferleri İstanbul’da kalan vatandaşı çileden çıkardı.

Ekrem İmamoğlu Fethiye’de, İstanbullu Metrobüs kuyruğunda güneşlendi

ŞEHİR HATLARI VAPURLARI DA AKSADI

Bakımları yapılamadığı için hurda haline dönüşen vapurlar ile hizmet vermeye çalışan şehir hatları vapur işletmeleri sık sık kaza ve bakımına harcanmayan paralarla yapılan dans gösterileri ile gündeme geliyordu.

EMİNÖNÜ’NDE KUYRUK İZDİHAMA DÖNÜŞTÜ

Vapurların bakımını yapmak yerine ‘doğaçlama dans festivali’ düzenlemeyi tercih eden İBB yönetimi, tatil beldelerinden online yönettiklerini söyledikleri belediyecilik hizmetlerinde bu bayram da çuvalladı.

 

Eminönü İskelesi’nde şehir hatları vapuru bekleyen vatandaşlar, İBB’nin sefer aralıklarını uzun tutması nedeniyle iskele etrafında büyük yoğunluk oluşturdu.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir