İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Fetih Şöleni’ne “korsan gösteri” dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Fethinin 569. yıldönümünün kutlandığı etkinlikte skandal bir açıklama yaptı. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Fetih Şöleni için "Bugün Atatürk Havalimanı'nda korsan bir tören ekleyerek bu aziz şehrin fetih yıldönümünü bile bölmek için çaba sarf ediyorlar" ifadelerini kullandı.

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Fetih Şöleni için “korsan gösteri” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe’de İstanbul’un Fethinin 569. yıldönümünün kutlandığı etkinlikte açıklama yaptı.

560 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI ETKİNLİĞE “KORSAN GÖSTERİ” DEDİ

İmamoğlu, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı da Fetih Şöleni’ni hedef aldı. Skandal ifadeler kullanan İBB Başkanı, resmi rakamlara göre 560 bin kişinin katıldığı etkinlik için “korsan gösteri” ifadesini kullandı.

“SİZE MESAJ ATARAK BURAYA GELİN DEDİK Mİ?”

İmamoğlu konuşmasının devamında Atatürk Havalimanı’na giden kişilerin tehditle ve zorla oraya götürüldüğünü ima eden cümleler sarf etti.

İmamoğlu’nun skandal ifadeleri şöyle:

Bugün Atatürk Havalimanı’nda korsan bir tören ekleyerek bu aziz şehrin fetih yıl dönümünü bile bölmek için çaba sarf ettiler. Size mesaj atarak buraya mecbur gelin dedik mi? Yani kendi kendinize, gönülden buraya geldiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir