HBO Max nedir? HBO Max’e nasıl üye olunur? İşte 2022 HBO Max üyelik ücretleri…

Warner Media’ya ait aboneliğe dayalı dijital yayın platformu olan HBO Max, HBO, Cartoon Network, Max Originals ve DC gibi markaları tek çatıda topladı. Geçtiğimiz yıl, Warner Bros'un 2021 filmlerinin hepsini sinemalarla beraber eş zamanlı olarak platformda da yayınlama kararıyla gündeme gelen HBO Max, 26 Ekim’de dünyada birçok ülkede kullanıma açılmıştı.

featured

İsveç, Danimarka, Finlandiya, Norveç, İspanya, Danimarka ve Andorra’da 26 Ekim 2021’de kullanıma açılan HBO Max için 10 dolar civarında bir üyelik ücreti ödeniyor.

HBO MAX NEDİR?

HBO Max, Warner Media’ya ait aboneliğe dayalı dijital yayın platformudur. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında hizmete giren HBO Max, HBO kanalının içeriklerinin yanı sıra orijinal ve lisanslı içeriklere de sahip. HBO Max, Cartoon Network, HBO, DC, Max Originals gibi markaları tek çatıda topluyor. HBO Max’a televizyon, tablet ya da uygulamayı destekleyen bir cihazdan erişim mümkün. Platforma erişebilmek için aboneliğe sahip olmak gerekiyor ancak henüz Türkiye’de yayın hizmeti vermiyor.

HBO Max geçtiğimiz yıl, Warner Bros’un 2021 filmlerinin tamamını sinemalarla birlikte eş zamanlı olarak platformda da yayınlama kararıyla gündeme gelmişti.

HBO MAX NE ZAMAN TÜRKİYE’YE GELECEK? 

HBO Max’in Türkiye’de yayın hizmetine başlayacağı tarih belli oldu. Yayınlanan duyuru ile Avrupa’da yayına başlamasının ilk aşaması olarak 27 ülkede hizmet vereceği belirtildi. Şirket, Türkiye, Hollanda, Letonya, İzlanda, Yunanistan, Litvanya ve Estonya’da 2022 yılında platformun yayına başlayacağını açıkladı. Yani platform 2022 yılında Türkiye’de de kullanıma açılacak ancak bunun için net bir tarih belirtilmedi.

HBO MAX ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Yayın platformu 26 Ekim’de Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya, Danimarka, İspanya ve Andorra’da kullanıma açılacağı duyuruldu. Abonelik ücretinin Norveç’te 10 dolar, İspanya’da ise aylık 9 Euro olması bekleniyor. Netflix, Puhu TV, Blu TV, Mubi, Gain, Amazon Prime Video ve Exxen gibi çeşitliliğin olduğu ülkemiz için ise henüz bir abonelik ücreti belirlenmedi.

HBO MAX İÇERİKLERİ

HBO Max’in en başarılı dizilerinden biri de The Undoing oldu. Nicole Kidman’ın başrolünü üstlendiği The Undoing, kocasının kaybolmasından sonra hayatı kabusa dönen başarılı bir terapiste odaklanıyor.

Bir diğer dikkat çekici yapım ise Ridley Scott’ın yönetmen koltuğunda olduğu Raised By Wolves. Dizi, gizemli bir gezegende insanların çocuklarını yetiştirmekle görevlendirilen iki androidi konu alıyor. Bilim kurgu türündeki dizinin showrunnerlığını David E. Kelley üstlenirken, senaryosunu Prisoners’ın senaristi Aaron Guzikowski üstleniyor.

Yazar Wally Lamb’in 1998 yılındaki aynı adlı romanından uyarlanan I Know This Much is True geçtiğimiz yıl platformun en beğenilen yapımlarından biri oldu. 6 bölümlük dizide ikiz kardeşleri canlandıran Mark Ruffalo, 2020 Altın Küre’de Mini Dizi veya Televizyon Filmi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülünün kazananı oldu.

Diğer yandan Game of Thrones spin-off’u House of the Dragon’ın çekimleri şu anda devam ediyor. Diziden dün tanıtım fragmanı yayınlandı. Sex and the City dizisi de yıllar sonra yeni bölümleriye geri dönecek. Denis Villeneuve’ün yeni filmi Dune, The Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix Resurrections da HBO Max’e abone çekeceğine kesin gözüyle bakılan yapımlardan.

Ayrıca platformda popülerliğini hala koruyan Friends, Pretty Little Liars, Gossip Girl, Crime Farm, Love Life, The Flight Attendant, The Outsider, Lovecraft Country, The Nevers, Perry Mason, Close Enough, Girls, The Plot Against America gibi yapımlar da yer alıyor.

HBO MAX’TE NELER VAR?

HBO Max, hem çocuklar hem de yetişkinler için çok sayıda harika içerik sunuyor.

Aşağıdaki listesiye göz atabilirsiniz

Adventure Time
Band of Brothers
Big Bang Theory
The Boondocks
Chernobyl
Curb Your Enthusiasm
Doctor Who
The Electric Company
Flight of the Conchords
The Flintstones
Fresh Prince of Bel-Air
Friends
Game of Thrones
Ghosts
Home Movies
The Jetsons
Looney Tunes
The Office (UK)
Rick & Morty
Rome
Samurai Jack
Sesame Street
Sex and the City
The Sopranos
South Park
Top Gear
True Detective
Watchmen
Westworld
The Wire

Ayrıca, HBO Max’ta yer alan filmlerin ve TV dizilerinin listesi

2001: A Space Odyssey
Alien (all movies)
Behind the Candelabra
Braveheart
Casablanca
Chocolat
Fight Club
Gia
Godzilla (classic movies)
The Lord of the Rings (all movies)
Mars Attacks
A Nightmare on Elm Street (all movies)
Police Academy (all movies)
Signs
Singin’ in the Rain
Studio Ghibli (all movies)
Titanic
Tropic Thunder
Unbreakable
War of the Worlds
The Wizard of Oz

Güncel HBO Max orijinal TV şovları ve filmleri:

Adventure Time Distant Lands: BMO
An American Pickle
Class Action Park
Close Enough
Craftopia
The Dog House
Doom Patrol
Expecting Amy
Frayed
The Fungies
HA Festival: The Art of Comedy
Infinity Train
Karma
Legendary
Looney Toons Cartoons
Love Life
The Not-Too-Late Show with Elmo
On The Record
Pure
Ravi Patel’s Pursuit of Happiness
Rose Matafeo: Horndog
Search Party
Selena + Chef
Singletown
Tig n’ Seek

Yaklaşan HBO Max orijinal TV şovları ve filmleri:

Americanah
Boondocks (continuation)
Circle
Dune: The Sisterhood
Duster
Made for Love
Overlook
Sesame Street (continuation)
Station Eleven
Strange Adventures
Tokyo Vice

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir