Hazal Filiz Küçükköse’nin makyajsız hali şoke etti: ‘Bu düpedüz dolandırıcılık’

Sete yetişmeye çalışırken makyajsız görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Küçükköse'nin bu halini yayınlayanlara tepki göstererek, oyuncunun doğal haliyle de güzel olduğunu söyleyerek destek verdi.

featured

Bir Peri Masalı’nın Neslihan’ı olarak kalbimizi kazanan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse‘nin sosyal medyaya düşen bir fotoğrafı çok konuşuldu.

HAYRANLARINDAN DESTEK YAĞDI

Ekranların güzel oyuncusu sete yetişmeye çalışırken paparazzilerden kaçamadı. Makyajsız halde görüntülenen Küçükköse’nin fotoğrafı sosyal medyada makyajlı fotoğrafı yan yana getirilerek yayınlandı. Güzel oyuncuya en büyük destek ise sosyal medya kullanıcılarından geldi.

“DOĞAL HALİYLE DE GÜZEL”

Hazal Filiz Küçükköse bu halini paylaşan sayfalara sitem etti.

34 yaşındaki oyuncu “Güzel harcamışsınız teşekkür ederim. Ama keşke sabahladığım bir set gününün ardından hiç uyumadan işlerimi halletmek zorunda olduğum zaman diliminde yorgun ve keyifsiz olduğumu dile getirdiğim muhabir arkadaşlarıma başka bir gün uzun uzun sohbet etmek istediğimi de yazsaydınız” diyerek paylaşıma sitem etti.

Bir Peri Masalı’nın Neslihan’ı Hazal Filiz Küçükköse kaç yaşında? Hazal Filiz Küçükköse evli mi?

Birçok kişi Küçükköse’nin doğal halinin de en az makyajlı hali kadar güzel olduğunu vurguladı.

İşte Hazal Filiz Küçükköse için sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları;

bu düpedüz dolandırıcılıktır

kadın makyajsız da gayet güzel, şaka mısınız? bu zihniyet insanı makyaj yapmaya zorluyor, sonra da nitelikli dolandırılırdık diyorlar yok yahu, kendi tipinize bakın önce!

daha çok ışık etkisi ve mimik hareketi sırasında çekildiği için öyle olmuş gibi.

kimdir bu bacı

kim oldugunu bilmedigim bir kizimizin gun icinde normal bir hali. ‘makyajsiz, dogal seviyorum’ romantiklerini piste alalim lutfen

birinde poz vermiş, diğerinde poz vermemiş. birinde ışık ve açı ayarlanmış, diğerinde böyle bir şey yok. birinde tekrar tekrar çekim yapılmış, en estetik olduğu düşünülen kullanılmış. diğerinde ilk yakalanan kare basılmış. soruyorum, kim dolandırıcı?

2 resim arasındaki elbiselerin rengi kadar fark var

mimik esnasında çekilmiş, sen suratını buruştururken çok mu güzel görünüyorsun?

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir