Mucize Doktor’un Açelya’sı Hayal Köseoğlu’ndan çok konuşulacak seksi küvet pozları…

featured

Mucize Doktor dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla zaman zaman gündeme geliyor.

KÜVET POZLARIYLA MEST ETTİ

Son olarak küvette verdiği pozları takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu hayranlarından beğeni topladı.

Hayal Köseoğlu paylaşımına ise “beni bu ormanda bırak çünkü nefes alamıyorum” notunu düştü.

HAYAL KÖSEOĞLU KİMDİR?

20 Aralık 1992 tarihinde İstanbul’da doğan Hayal Köseoğlu, eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

Oyuncu, henüz 6 yaşındayken Kanal D’de yayınlanan Ruhsar dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Hayal Köseoğlu ilk oyunculuk deneyimini 6 yaşındayken Ruhsar dizisinde kazandı. Aşk-ı Memnu dizisindeki rahatsız edici karakter Pelin ile tanınır hale geldi. Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, Mahallenin Muhtarları, Ufak Tefek Cinayetler, İstanbullu Gelin ve Mucize Doktor dizilerinde rol aldı.

Beyaz perdeyle gençlik filmi Özgür Dünya’daki rolüyle tanışan oyuncu Sesinde Aşk Var filminde de rol aldı. Hayal Köseoğlu dizi ve film yapımları dışında Fantastik Hikayeler Makinesi ve DasDas prodüksiyonu antik oyun Yakaranlar oyunlarıyla tiyatroseverlerden tam not aldı. Öte yandan güzel oyuncunun dijital platformlarda sözü ve müziği kendisine ait olan şarkıları da mevcut.

“KENDİMİ HİÇBİR ZAMAN SAHNE DIŞINDA BİR YERDE GÖRMEDİM”

Köseoğlu, oyunculukla nasıl tanıştığını anlatırken şu ifadeleri kullanmıştı:

Hiperaktiftim ve beni bir yerde sabit tutmak çok zordu. Hele okul kabustu. Ama 5–6 yaşlarında bir çocuk tiyatrosuna girdim ve orası benim için rüya gibiydi. Çok net hatırlıyorum. İlk kez kendimi ait ve huzurlu hissettiğim, disipline girebildiğim tek yer orasıydı. Benim yolumun burası olduğu çok belliydi. Kendimi hiçbir zaman sahne dışında bir yerde görmedim. Oyunculuk olsun, müzik olsun, beni çeken şey hep sahneydi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir