Şirinevler’de onlarca kişinin önünde kurşun yağmuruna tutuldu! Hatip İbrahimoğlu’nun ölümü kameralarda…

featured

İstanbul Şirinevler’de güpegündüz işlenen cinayet korku dolu anlara sahne oldu.

Mahmut Celal K. isimli şahıs, işini elinden almaya çalıştığını iddia ettiği Hatip İbrahimoğlu’na kurşun yağdırdı. Şahıs, İbrahimoğlu’nun öldüğünü görmek için de dakikalarca başında bekledi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olaya tanık olan vatandaşlar büyük korku yaşadı.Poliste verdiği ifadesinde suçunu itiraf eden 49 yaşındaki Mahmut Celal K. “Benim işyerimi elimden almaya çalışıyordu. Bu yüzden daha önce de tartışmıştık. Sokakta onu görünce bir anda olayı gerçekleştirdim.” dedi.

DAKİKALARCA BAŞINDA BEKLEDİ

Bahçelievler, Şirinevler Mahallesinde 12 Ekim’de saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda kahvehane işletmecisi olduğu öğrenilen Hatip İbrahimoğlu (41), onlarca kişinin gözleri önünde silahlı bir kişinin saldırısına uğradı. Köşe başında bekleyen Hatip İbrahimoğlu’nun yanına silahını çekerek yaklaşan saldırgan kurşun yağdırdı.

Sokağın kalabalık olduğu bir saatte onlarca kişinin gözü önünde meydana gelen cinayet olayı sırasında kanlar içinde yere düşen Hatip İbrahimoğlu’nun başına gelen saldırgan birkaç el daha ateş ettikten sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

İşte o anlar:

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli Mahmut Celal K. işlediği cinayeti itiraf etti. Mahmut Celal K.’nın poliste verdiği ifadesinde Hatip İbrahimoğlu’nun işlettiği kahvehaneyi elinden almaya çalıştığını daha önce de bu nedenle tartıştıklarını iddia etti.

Celal K. ifadesinde “Yolda onu görünce anlık bir karar vererek bir anda silahımı çektim. Ona doğru ateş ettim.” dedi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli Mahmut Celal K. adliyeye çıkarıldı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir