Hatay’dan kaçan katil müteahhit Ömer Cihan, Antalya’da lüks otelde yakalandı

Akıllara da vicdanlara da sığmayan bir olay yaşandı. Hatay'da yaptığı Kule Apartmanı insanlara mezar oldu. Binanın müteahhidi ise "Depremzedeyim" diyerek Antalya'da yıldızlı otele yerleşti. O binanın altında kalanların yakınları şikayet edilince yakalandı.

featured

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı’nın müteahhidi Ömer Cihan (49), Antalya’nın Manavgat ilçesinde depremzede olarak kaldığı 5 yıldızlı bir otelde yakalandı. Ömer Cihan, sağlık kontrolü ve parmak izi tespitinin ardından adliyeye sevk edildi.

YAPTIĞI BİNA YIKILDI

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Cihan İnşaat firması tarafından Hatay’da yapılan Kule Apartmanı yıkıldı.

Benzer Haberler
necip-çakmak-hatay
Hatay’da enkazdan çıktı Kütahya’da yangında öldü! Necip Çakmak’ın acı sonu
hatay-deprem-170-saat-habib
Hatay’da Habib’in inanılmaz kurtuluşu! 170. saatte enkazdan yürüyerek çıktı
hatay-deprem-ayse
Hatay’da 162. saatte kurtarılan Ayşe’nin ilk sözleri: ‘En büyük asker bizim asker’

Enkaz altında vefat edenler ve yaralananların yakınları, apartmanı yapan firmanın sahibi Ömer Cihan’dan şikayetçi oldu.

‘DEPREMZEDEYİM’ DEYİP OTELE YERLEŞTİ

Şikayet üzerinde Ömer Cihan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ailesiyle Manavgat’a gelerek, Titreyengöl turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde depremzede olarak kaldığı belirlenen Ömer Cihan, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından dün gözaltına alındı.

Manavgat Merkez Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan Ömer Cihan, sağlık kontrolü ve parmak izi tespitinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir