Depremden etkilenen Hatay’da 85 saniye süren felaketin görüntüsü dehşete düşürdü

Asrın en büyük doğal felaketinin yaşandığı 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından hiç ortaya çıkmamış görüntüler gelmeye devam ediyor. 10 şehri yerle bir eden felaket anının güvenlik kamerası görüntüleri adeta korku filmlerini aratmadı. İşte Jeneratör devreye girdiği anda kaydedilen o görüntüler.

featured

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından 10 il enkaz yığınına dönüştü. Deprem nedeniyle yıkılan binaların enkazı altında kalan binlerce vatandaş hayatını kaybetti.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin görüntülerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Ortaya çıkan görüntüler felaketin boyutunu gözler önüne sermeye yetiyor.

GÖRÜNTÜLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Bir kurumun güvenlik kamerası görüntüleri ise dehşet anlarının bir kez daha görülmesini sağladı.

Hatay‘da bir kurumun deprem anında kayıt yaptığı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler adeta dehşete düşürdü.

Jeneratör ile çalışan güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde zelzelenin tam 85 saniye sürdüğü görüldü.

DEPREMİN 85 SANİYE SÜRDÜĞÜ GÖRÜLDÜ

Deprem sırasında yayılan ses ve yeryüzünün sallanışı korku filmlerini aratmazken depremin tam olarak 85 saniye sürdüğü görüldü.

Binlerce binanın yıkılmasına, on binlerce kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan zelzelenin önce hafif olarak başladığı daha sonra ise şiddetini iyice arttırdığı görüldü.

Ardından depremin 75’inci saniyesinden sonra sarsıntıların yavaşlayarak devam ettiği kaydedildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir