Hande Erçel-Kerem Bürsin aşkında kardeş krizi!

featured

Haklarında çıkan ‘aşk’ haberlerini uzun süre reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birlikte rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi sezon finali yaptıktan sonra Maldivler tatiline çıkmış ve sosyal medya paylaşımlarıyla iddiaları doğrulamıştı.

İLİŞKİDE KARDEŞ KRİZİ

Aşklarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden olan Kerem Bürsin ile Kerem Bürsin arasında ‘kardeş’ krizi patlak verdiği öne sürüldü.

Kardeşinin eski sevgilisi Murat Dalkılıç’la görüşmeye devam eden ve sosyal medyada takibi sürdüren abla Gamze Erçel, Kerem Bürsin’i kızdırdı.

Uçankuş’ta yer alan habere göre; yakışıklı oyuncunun, sevgilisinin ablasıyla arasına mesafe koymaya başladığı ve artık bir araya gelmemeye özen gösterdiği de konuşulanlar arasında.

“BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SENSİN”

Hande Erçel’in de sevgilisine, “İnsanların ilişkilerine karışamam. Benim için önemli olan sensin. Kim kiminle görüşüyorsa görüşsün” dediği öğrenildi.

Öte yandan oyunculuk eğitimi almak istediğini söyleyen Erçel, “Ya Londra’ya gidiyorum ya da Amerika’ya. Şu an için net değil. Okul araştırıyoruz, 15 Eylül gibi netleşecek, ona göre sonra söyleriz” demişti.

Eğitim için kararını Amerika’dan yana veren güzel oyuncuyu sevgilisi Kerem Bürsin’in yalnız bırakmayacağı ortaya çıkmıştı. Gözde aşıkların şimdilerde 25 Kasım’da gidecekleri Amerika’da kiralık ev bakmakla meşgul oldukları ve orada toplam 3 ay kalacakları da öğrenilmişti.

AYRI KALACAKLAR

27 yaşındaki Hande Erçel, hem oyunculuk eğitimi alacak hem de sevgilisi Kerem Bürsin (34) ile birlikte Amerika’nın tadını çıkartacaktı.

Ancak son anda ikilinin tüm planları bozuldu. ABD’deki ailesini ziyaret etme hazırlığı yapan Bürsin, İspanya’da düzenlenecek moda şovundan davet gelince yeni bir seyahat planı yapmak zorunda kaldı.

Kanarya Adaları’nın en büyüğü olan Gran Canaria’nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine Kerem Bürsin de katılacak.

Etkinlik nedeniyle ünlü aktör, ABD planını başka zamana ertelemek zorunda kaldı. Bu sebeple Erçel, kısa süreliğine de olsa sevgilisinden ayrı kalacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir