Halil Falyalı suikastinde FETÖ-Sedat Peker işbirliği şüphesi

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan videolarında adı geçen; uyuşturucu, kumar ve kara para aklama iddialarıyla suçlanan Halil Falyalı, KKTC’de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

featured

FETÖ destekli organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker’in Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan videolarında adı sıkça geçen Halil Falyalı bu akşam KKTC’de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

HABERİ MAFYANIN SÖZCÜSÜ DUYURDU

Çalıştığı medya kuruluşlarından kovulduktan sonra organize suç örgütü Sedat Peker’in sözcülüğünü yapan firari Erk Acarer, Halil Falyalı’nın öldürüldüğünü Twitter hesabından duyurdu.

Firari Erk Acarer’in Cemil Bayık’tan Deniz Yücel’e ve Alman vakıflarına karanlık ilişki ağı

 

FETÖ terör örgütüne de yakınlığı ile bilinen firari Acarer’in suikasti gerçekleştiren kişilerin MOBESE görüntülerini de servis etmesi, suikastin FETÖ ve Peker’in adamları tarafından gerçekleştirildiği iddialarını güçlendirdi.

Henüz ajanslara bile düşmemiş bilginin FETÖ bağlantılı firari Erk Acarer tarafından servis edilmesi, suikastin failleri konusunda ipuçları veriyor.

FETÖ-PEKER ORTAK OPERASYONU MU?

FETÖ terör örgütünün Türkiye’de karışıklık çıkarmak için daha önce işlediği cinayetleri hatırlayan pek çok sosyal medya kullanıcısı, firari Erk Acarer’e servis ettirilen görüntü be haberlerin FETÖ taktiği olduğu konusunda yorumda bulundu.

Sosyal medyada örgütlü FETÖ’cü hesaplar ise Acarer’in yayınladığı haber sonrası aynı elden çıkan metinlerle algı operasyonuna başladılar.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir