Hakan Ural’ın Montrö ve Kanal İstanbul sözlerinin ardından Aysun Kayacı’dan bomba paylaşım!

featured

Kanal D ekranlarında yayımlanan ”Neler Oluyor Hayatta” adlı programda yorumcu olan Hakan Ural, geçtiğimiz gün canlı yayında Kanal İstanbul ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi hakkında yorumlar yaptı. Ural’ın açıklamaları kısa sürede sosyal medyada tartışma yarattı.

Askerlikten kaçmak için çürük raporu alan Magazin yorumcusu Hakan Ural’ın, Kanal İstanbul ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi hakkında yaptığı yoruma sosyal medyadan tepki yağdı.

Hakan Ural yayında “Montrö yapıldığında boğazlardan 3000 gemi geçiyordu, Bugün bu rakam 50.000’i, 2023 de bu rakamın 86.000’i geçmesi bekleniyor. Ve tek kuruş para alamıyoruz, denetleyemiyoruz. 8 Milyar dolar üstü kaybımız var.” dedi.

Arkasından Kanal İstanbul’u yabancı büyük devletlerin de istemediğini savundu. Kanal İstanbul’la birlikte ülkenin gelirlerinin artacağını da belirtti.

Kanal İstanbul ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi hakkında yorum yapan Magazin yorumcusu Hakan Ural, askerlikten kaçmak için çürük raporu hazırlamış. Hakan Ural’ın hapis cezası aldığına ilişkin haber 1998 yılında Kanal D’de böyle yayınlanmıştı.

Aysun Kayacı’dan bomba tweet

Ural’ın verdiği rakamlarla gerçeklerin örtüşmediği iddia edilince Twitter’da sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü. Aysun Kayacı ise unutulmayan, uzun süre tartışma konusu olan ”Çobanın oyuyla benim oyum bir mi?” sözlerine gönderme yaptı.

Kayacı, sosyal medya hesabı Twitter’dan kendisiyle özdeşleşen bir sözü Hakan Ural için kullandı. Kayacı, “Hakan Ural’la benim oyum bir mi şimdi?” dedi ve bu tweet on binlerce beğeni aldı. Aysun Kayacı’nın bu paylaşımının ardından sosyal medyada yer yerinden oynadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir