Hakan Sabancı, yeni gözdesi Elif Aksu ile fena yakalandı!

featured

Beşiktaş, Süper Lig’de yeni sezonun açılış maçında Rizespor’u 3-0 mağlup etti.

Müsabakayı takip edenler arasında iş insanı Hakan Sabancı, model Elif Aksu ve Hacı Sabancı’nın nişanlısı Nazlı Kayı da vardı.

Hakan Sabancı ve Elif Aksu’nun bu yakınlığı, “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorusunu akıllara getirdi.

İşte Hakan Sabancı ve Elif Aksu’nun maçı takip ettiği o anlar:

Belalısı Aygün Aydın’dan kurtulamıyor

Hakan Sabancı, son olarak Aygün Aydın ile birliktelik yaşamıştı. Sabancı ile Aydın olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Aygün Aydın, Hakan Sabancı’nın mahkemeden aldığı uzaklaştırma kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle yakalanarak 3 gün zorlama hapis yatmıştı.

Hakan Sabancı hakkında sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle verilen 1 aylık uzaklaştırma kararını ihlal edince 3 gün hapis yatan Aydın, bu kez 15 gün hapse çarptırılmıştı.

Elif Aksu kimdir?

Elif Aksu, Sakarya’nın merkez ilçesi Adapazarı’ndan Viyana’ya göç eden bir ailenin kızı. Türkiye, Elif Aksu’yu geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanıdı. Uyuşturucu kullandıktan sonra sevgilisinin yaklaşık 600 bin dolar değerindeki Ferrari’si ile kaza yaptı. Sonrasında ise özel jetle adadan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Hem uyuşturucudan hem de ehliyetsiz araba kullanmaktan tutuklandı. Fakat kefaletle serbest bırakıldı. Erkek arkadaşı ise Elif’in mahkemeye dahi çıkarılmasını beklemeden uçağına atlayıp Londra’ya kaçtı.

Filmleri aratmayan olay İspanyol, İngiliz basınının yanısıra Türkiye gündeminde de geniş yer buldu.

“Ferrari’siyle kaza yapıp sevgilisinin özel uçağıyla kaçarken yakayı ele veren manken” başlığıyla haberlere konu olan Elif Aksu’nun bu olay sonrasında şöhretini pekiştirdiğini söylemek yanlış olmaz.

Pek çok dergiye kapak kızı ve bir çok markanın da reklamlarında boy gösteren Aksu, Avusturya’nın  önemli modellik ajanslarından biri olan Next Company ile çalışıyor.

Aksu, işi gereği Londra, Paris, Tokyo ve Viyana gibi şehirler arasında mekik dokuyor.

Ünlü modelin şöhretinin artmasındaki önemli noktalarından biri de 2013 yılında İngiliz müzik grubu The Wanted’ın We Own The Night isimli şarkısının klibinde boy göstermesiydi. Klipte cesur sahneleri olan Aksu, şöhret basamaklarını daha hızlı çıkmaya başlamıştı.

Aksu, 2018’de Neymar ile aynı reklam filminde boy gösterdi.

Neymar, 27’nci yaş günününe katılan Aksu’nun, yıldız futbolcuyla el ele poz vermesi o dönem aşk dedikodularını alevlendirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir