Hailey Bieber ve Selena Gomez’in samimi pozu sosyal medyaya bomba gibi düştü

Hailey Bieber - Selena Gomez - Justin Bieber üçlüsü arasındaki çalkantılı aşk hikayesinde sır perdesi aralandı . Tam unutuldu derken yeniden gündeme gelen konu, bir türlü açıklığa kavuşamamıştı. Hayranları Hailey Bieber ve Selena Gomez'in arası kötü bilirken, son paylaşım kafaları karıştırdı.

featured

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve Selena Gomez‘i tanımayanımız yoktur. İkili genç yaşlarında başladıkları ilişkileri ile tüm dünyayı adeta kıskandırmıştı.

8 yıllık ilişkilerinde bir küs bir barışık ilerleyen ünlü ikili, en nihayetinde hep birbirlerine geri dönüyordu. En son ilişkilerini sonlandırıp kendi yollarına yürüyen ikili yine de magazinin gündeminden düşmek bilmiyordu.

Justin Bieber, 2018 yılının Eylül ayında ünlü model Hailey Baldwin ile evlendi. Selena Gomez ise bir süre ünlü şarkıcı The Weeknd ile çıksa da, bu ilişki pek uzun sürmedi.

Üstüne hayranların gönlü Justin-Selena ilişkisinden yana olduğu için, Hailey Bieber epey linçe uğradı. Ancak herkes kendilerine gelen yorumlara kulaklarını tıkadı ve hayatlarına devam etti. Hailey Bieber, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcastte ilk kez Selena Gomez hakkında konuştu.

Selena Gomez’in hiç kendisi ile iletişime geçip geçmediğini soran sunucuya ‘hayır’ cevabını veren ünlü model, Gomez’in kendisine hiçbir şey borçlu olmadığını söyledi.

Derken sosyal medyaya Selena Gomez ve Hailey Bieber’ın fotoğrafı bomba gibi düştü. İki ünlü ismin insanların genel kanısının aksine aralarında bir sorun olmadığı da kanıtlanmış oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir