Hadsiz Eda Ece’ye bir tepki de muhalif gazetecilerden: “Bıktık artık bu zevzekliklerden”

ELLE Style Award ödül töreninde sahneye çıkan oyuncu Eda Ece depremzedelerle dalga geçerek, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık." sözlerine bir tepki de muhalif yazarlardan geldi. İsmail Saymaz ve Sevilay Yılman çok sert sözlerle Ece'ye tepki gösterdi.

featured

Oyuncu Eda Ece dün İstanbul’da gerçekleştirilen ELLE Style Awards ödül töreninde ödüle layık görüldü. Sahneye çıkarak konuşma yapan Ece, hazımsız muhaliflerden olsa gerek depremzedeleri hedef alarak onlarla dalga geçti. Ece’nin “Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık” sözlerine tepkiler çığ gibi büyürken muhalif gazeteciler de açtı ağzını yumdu gözünü.

“DENSİZ BİR OYUNCU ÇIKIYOR”

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ece2nin sözlerine tepki göstererek, “Densiz bir oyuncu çıkıyor, ‘Yılın Kapak Kızı’ adlı abuk sabuk ödül töreninde sözü hiçbir ilgisi yokken depremzedelere yapılan yardımlara ve oy tercihlerine getirip insanımızı aşağılıyor. Sonra bu tüm muhalefete mal ediliyor. Bıktık artık bu zevzekliklerden” dedi.

Saymaz’ın ardından bir tepki de gazeteci Sevilay Yılman’dan geldi. Yılman da sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Bacım uzatma artık… Esprin espri değildi, açıklamaların açıklama değil. Özür dile konuyu kapat ve gündemden düşür kendini. Çünkü düzelteyim deyip çektiğin videolarla insanların sinir katsayılarını zıplatıyorsun. Diyeceğin şu: “Amacını aşan cümleler kurdum. Kırdım. Üzdüm. Başta deprem bölgesinde yaşayan yurttaşlarımız olmak üzere tüm Türkiye’den özür diliyorum”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir