Hadise’den hamilelik iddialarıyla ilgili ilk açıklama!

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz mayıs ayında Mehmet Dinçerler ile dünyaevine girdi. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evliliklerinde 'kriz' yaşadıklarına ve ünlü şarkıcının bebeğini düşürdüğü ve 'eşinin çocuk isteğini geri çevirdi' iddiaları magazin gündeminde yer aldı. Ünlü şarkıcı Hadise, bugün konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

featured

Ünlü şarkıcı ve eşinin sorunlar yaşadığı iddiası günlerdir gündemde. İkilinin birlikte görüntülenmemesi ve alyanslarını takmaması ve Hadise‘nin şarkı söylerken gözyaşlarına boğulması ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

İlişkileriyle ilgili ortaya Bircan Bali, yeni bir iddia ortaya attı. Bali, ”Kesin bilgi Hadise 3.5 aylık hamile” ifadelerini kullandı.

Hadise’den ‘hamile’ iddialarına jet cevap! “Çocuğunu düşürdüğü için mi sahnede ağladı?”

“HAMİLELİĞİ SONLANDI MI?”

Ayrıca Bali açıklamasında “Benim bildiğim bir şey var korktuğum da bir şey var. Hadise kesin bilgi hamile ve işini de hamilelikten dolayı iptal etti. Gözyaşlarının sebebi çocuğu düşürmek olabilir mi? Şimdi korkuyorum çocuk tedaviyle oldu hamileliği mi sonlandı yoksa hamile olduğu için mi duygusal… Tedaviyle gerçeklemiş bir gebelik var onları rahat bırakmak lazım” dedi.

Bu iddialar sonrası Hadise’den ilk açıklama geldi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler ayrılacak mı? Krizin ardından anneler devreye girdi

“HAMİLE DEĞİLİM VE TEDAVİ DE GÖRMÜYORUM”

Hadise, “Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili malesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için tedavi de görmüyorum. Bilginize… Hadise” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir