Hadise, 2023’e memesini göstererek veda etti

Mehmet Dinçerler ile evlenip 5 ay sonra boşanmasıyla gündeme gelen Hadise 2023 yılının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü şarkıcı yine adından söz ettirmeyi başardı. Hadise paylaştığı son pozlarla adeta nefes kesti

featured

Ünlü şarkıcı Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz sene Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız evlenmişti. Ancak ikilinin evliliği sadece 5 ay sürmüştü. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin geçen günlerde yeniden barıştıkları iddia edilmişti. Ancak Hadise, “Bizde bir kitap iki kere okunmaz” diyerek iddialara son noktayı koymuştu.

POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Her paylaşımıyla gündem olan Hadise son olarak “Güldürdüğünle, ağlattığınla… Verdiklerinle, aldıklarınla…Bye 2023!” notuyla çok konuşulacak pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü ismin bu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

“BURADA HASTAN VAR HİÇ KONTROL ETMİYORSUN”

Hadise’nin çok konuşulacak pozlarına hayranları “Beklediğimiz post geldi ya bizden mutlusu yok”, “Tüm yıl beklediğim post”, “Çok güzelsin”, “Burada hastan var. Hiç kontrol etmiyorsun nasıl bir doktorsun sen!” gibi yorumlar yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir