7 yaşındaki kızı Defne Öztürk’ün boğazını kesip intihar eden Habip Öztürk’ün de ölüm haberi geldi

Dün akşam saatlerinde İstanbul Pendik'te boğazını keserek 7 yaşındaki kızı Defne Öztürk'ü öldüren ve aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan Habip Öztürk'ün de ölüm haberi geldi

featured

İstanbul Pendik’te 7 yaşındaki kızı Defne’yi bıçakla boğazını keserek öldürdükten sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulunan baba, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.00 sıralarında Pendik ilçesi Kavakpınar Hızır Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan Habip Öztürk, cinnet getirince 7 yaşındaki kız çocuğunu rehin alarak boğazından kesti. Ardından intihar etti.

7 yaşındaki kızının boğazını keserek intihar eden Habip Öztürk’ten kan donduran paylaşım: “Öldüğünde mezarına pizza getireceğim”

Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine Haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından 7 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği, Baba Habip Öztürk ise kaldırıldığı hastanede öldü.

7 yaşındaki kızı Defne Öztürk’ü boğazını keserek öldüren Habip Öztürk hakkında şok eden gerçekler…

 

ANNE EVDE DEĞİLDİ

Anne ve babanın boşanma aşamasında oldukları belirtilirken, annenin olay sırasında evde olmadığı öğrenildi.

Habip Öztürk’ün, eşiyle arasında uzaklaştırma kararı olduğu ve kızını anneannesinden alarak evine götürdüğü ardından cinayeti işlediği ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir