Habertürk muhabiri Mehmet Akif Ersoy da sosyal medya soytarılarına özendi! AFAD’a ahlaksız iftira…

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Hatay'da arama kurtarma çalışmalarını yerinde görüntüleyen gazeteci Mehmet Akif Ersoy skandal açıklamalarda bulundu. Ersoy, 'Üzülerek ve rahatsız olarak paylaşıyorum' diyerek deprem bölgesinde CHP trolleri tarafından yayılan dedikoduyu 'habercilik' diye servis etti.

featured

Kahramanmaraş yaşanan ve yüzyılın en büyük depremi olarak adlandırılan sarsıntıda göçük altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ederken AFAD ve KIZILAY gibi kurumlar bir taraftan da kendilerine atılan ahlaksız iftiralara cevap vermeye çalışıyor.

ETKİLEŞİM PEŞİNDEKİ SOSYAL MEDYA SOYTARILARI

Deprem bölgelerine giderek kendilerini ‘halk kahramanı’ olarak tanımlayan kumarbaz, hırsız, LGBT, dolandırıcı gibi suçlardan sabıkalı pek çok ‘fenomen’ sosyal medya etkileşimlerini artırmak için yalan üstüne yalan servis ediyor.

Benzer Haberler
banu-parlak-afad-iddiasi
Sosyal medya soytarısı Banu Parlak: ‘AFAD’a teslim edilen hiçbir şey şu an gitmemiş’
delimine-hatay-jammer
Fenomenlerin deprem üzerinden ahlaksız etkileşim çabası! Delimine isimli soytarı yalanı deşifre olunca özür diledi
6329FBCC-792A-43B6-8FA5-E73DDD73487E
Oğuzhan Uğur’un Hatay’da büyük sahtekarlığı! Etkileşim için utanmadan yalan söyledi…

MEHMET AKİF ERSOY DA YALANLARI SERVİS ETTİ

Depremden sonra Hatay’a giden Habertürk TV muhabiri Mehmet Akif Ersoy, sosyal medyada etkileşim peşinde koşan ve deprem gibi bir acıdan beslenen ahlaksız fenomenlerin gazına geldi.

Ersoy, bu akşam katıldığı yayında “Bunu çok kişiden duyduğum için paylaşmak istiyorum. Üzülerek paylaşıyorum, çok yerden duydum. Diyorlar ki ‘arama kurtarma yapıyoruz kazıyoruz tam çıkaracağız o sırada bir ekip geliyor ve bize, sizin işiniz bitti çekilin, onu biz çıkaracağız diyorlar. Kameraları çağırıyorlar ve o kişiyi çıkarıyorlar.” Bunu çok duydum. Beni izleyenler şuan alkışlıyor. İyilikte yarışmak bu değil..” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir