Güzel Günler dizisinin oyuncuları kim? Güzel günler konusu ne?

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Güzel Günler isimli dizisi birbirinden başarılı isimleri buluşturdu. 6 Kasım Pazar günü seyirci ile buluşacak olan dizi merakla bekleniyor. Peki Güzel Günler konusu ne, oyuncuları kim? İşte detaylar...

featured

Neşeli bir aile dizisi aynı zamanda da kırık bir aşk hikayesi olarak karşımıza çıkacak olan Güzel Günler fragmanlarında dikkat çekmeyi başardı.

Dizi de Binnur Kaya’nın yer alması ise ayrı olarak izleyiciyi çekti. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde yer alan ünlü isim şimdi renkli ve neşeli bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Güzel Günler’in konusu ne? Kimler yer alıyor? Gibi sorular ise merak konusu oldu.

GÜZEL GÜNLER OYUNCULARI KİM?

Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı yer alıyor. Dizinin senaryosu Selin Tunç kaleme alıyor. Yapımcılığını ise Erol Avcı üstlendi.

GÜZEL GÜNLER KONUSU NE?

Dizinin başrol oyuncularından Selma bütün yolların tükenmesi üzerine ona kalan mirası alabilmek için Van’dan İstanbul’a taşınır. Kardeşi Leylim’le birlikte.

Mirası alabilmek için tek şart, mirasın diğer ortağı, Mihran’ı bulmaktır. Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün birbirlerini sevecekleri kulaklarına fısıldanmış. Selma ise günah keçisi ilan edilmiş bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Selma, İstanbul’da diğer mirascı Mihran’ı bulur.

Böylece sadece Mihran değil onun neşeli ailesini de bulur. Olaylar da böylece gelişmeye başlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir