Güngören’de Mehmet Ali Turan’a çarpıp ölümüne sebep olan ehliyetsiz Suriyeli şahıs serbest bırakıldı! Oğlu Emre Turan karara isyan etti…

featured

Kaza, 15 Nisan Perşembe günü saat 17:55 sıralarında Güngören Sanayi Mahallesi Çinçindere Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 DIV 832 plakalı Suriyeli kamyonet sürücüsü yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırımda yürüyen Mehmet Ali Turan’a (55) daha sonra park halinde olan minibüse çarparak durdu.

KAZA ANI KAMERADA

Feci kaza cadde üzerinde bulunan bir iş yeri kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde tekstil işçisi Mehmet Ali Turan’ın mesaisi bittikten sonra işyerinden ayrılarak evine gitmek için yola çıktığı esnada cadde üzerinde kontrolü kaybederek kaldırıma savrulan kamyonetin Turan’a şiddetli şekilde çarptığı görülüyor.

Kamyonetin Mehmet Ali Turan’a çarptıktan sonra park halindeki minibüse vurarak durduğu anlaşılırken iş yerinden çıkmakta olan diğer işçilerin ise saniyelerle kazayı atlattığı görülüyor.

SERBEST BIRAKILDI

Hastanede 15 gün yoğun bakımda kalan Mehmet Turan, yaşam mücadelesini kaybetti.

Kaza sonrası yakalanıp gözaltına alınan Suriyeli şahıs, ifadesi alındıktan sonra denetimli serbestlikle serbest bırakıldı.

MEHMET TURAN’IN OĞLU EMRE TURAN’DAN TEPKİ

Babasının ölümüne sebep olan Suriyeli şahsın akıbetinin bilinmediğini söyleyen Mehmet Turan’ın oğlu Emre Turan, yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Babası Mehmet Ali Turan’a çarpıp ölümüne sebep olan Suriyeli şahsın ehliyetsiz olduğunu belirtti.

Emre Turan, babasının ölümüne sebebiyet veren Suriyelinin, “Covid-19 oldum” diyerek toplantıya bile katılmadığını, gelen avukatın ise 20 dakika kahve ve sigara içtikten sonra “Uzlaşmayacağız, başınız sağ olsun” diyerek kendileriyle dalga geçtiğini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir